Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Prosimy o zamknięcie wątku!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 09, 2008 11:01

trafilam na ten watek dopiero pare dni temu i nie moge sie oderwac. Od tego z Buka tez zreszta. I co ja widze - przerwa wakacyjna :( Z drugiej strony kazdy ma prawo do wakacji...

nie chcialam sie wtracac, ale jestem polonistka z wyksztalcenia, a zajmuje sie w tej chwili ocena polskich powiesci pod wzgledem zdatnosci do tlumaczenia na jezyk francuski i... dziewczyno Ty musisz to wydac, te komentarze i fotki sa super pod kazdym wzgledem!!!!!!! Jestem pewna, ze nie tylko kociarze beda zainteresowani, ba - Twoje opowiesci moga stac sie swego rodzaju reklama dla kotow! Ile jest osob, ktore twierdza, ze ich nie lubia bo po prostu nie znaja? A po przeczytaniu TAKIEJ ksiazki moga zmienic zdanie - i kotki zyskaja nowe domki 8)
Pozdrawiam serdecznie cala kocia rodzinke

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Śro lip 09, 2008 11:12

Chat pisze:nie chcialam sie wtracac, ale jestem polonistka z wyksztalcenia, a zajmuje sie w tej chwili ocena polskich powiesci pod wzgledem zdatnosci do tlumaczenia na jezyk francuski i... dziewczyno Ty musisz to wydac, te komentarze i fotki sa super pod kazdym wzgledem!!!!!!!

No jak tak dalej pójdzie, to nabijemy zaraz drugą setkę rozważając za i przeciw wydaniu książki :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Chat, ja też jestem polonistką z wykształcenia (ukończyłam filologię polską na szacownym Uniwersytecie Jagiellońskim), ale przysięgam ci, że to co tu piszę wydawało mi się na poziomie literatury dla gospodyń domowych (nie obrażając oczywiście nikogo!) :oops: . Namieszałaś mi teraz trochę w głowie tą bardzo pochlebną wypowiedzią... :roll:

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro lip 09, 2008 11:15

JoasiaS pisze:
Chat pisze:nie chcialam sie wtracac, ale jestem polonistka z wyksztalcenia, a zajmuje sie w tej chwili ocena polskich powiesci pod wzgledem zdatnosci do tlumaczenia na jezyk francuski i... dziewczyno Ty musisz to wydac, te komentarze i fotki sa super pod kazdym wzgledem!!!!!!!

No jak tak dalej pójdzie, to nabijemy zaraz drugą setkę rozważając za i przeciw wydaniu książki :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Chat, ja też jestem polonistką z wykształcenia (ukończyłam filologię polską na szacownym Uniwersytecie Jagiellońskim), ale przysięgam ci, że to co tu piszę wydawało mi się na poziomie literatury dla gospodyń domowych (nie obrażając oczywiście nikogo!) :oops: . Namieszałaś mi teraz trochę w głowie tą bardzo pochlebną wypowiedzią... :roll:

Joasia

:twisted:

I ja jestem polonistka :oops:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro lip 09, 2008 11:18

Czuję się osaczona przez polonistki :lol:

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro lip 09, 2008 11:20

JoasiaS pisze:Czuję się osaczona przez polonistki :lol:

Joasia

:lol:

Sami swoi :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Śro lip 09, 2008 11:24

Sprawa nabiera rumieńców - mąż powiedział jest gotów zaryzykować i wydać mi zawrotny nakład, czyli 50 sztuk tej książki :ryk:
Gadałyście z nim, czy co? 8O

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro lip 09, 2008 11:28

DTP się zgłasza :twisted: .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Śro lip 09, 2008 11:28

JoasiaS pisze:Sprawa nabiera rumieńców - mąż powiedział jest gotów zaryzykować i wydać mi zawrotny nakład, czyli 50 sztuk tej książki :ryk:
Gadałyście z nim, czy co? 8O

Joasia

Brawo! :dance:
Madry i zacny czlowiek! :D

Fluidy tak same z siebie kraza :wink:

:ok:
Ostatnio edytowano Śro lip 09, 2008 11:32 przez Dorota, łącznie edytowano 1 raz

Dorota

Post » Śro lip 09, 2008 11:30

Zamawiam! i nawet jestem gotowa przetlumaczyc 8) Bardzo mi milo, ze tyle tutaj samych swoich! Przemysl to, naprawde. Czasem te najprostsze ksiazki sa najlepsze i najtrudniej je napisac...a gospodynie domowe tez czytaja, prawda? I wcale nie chlam.

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Śro lip 09, 2008 11:31

No ja niestety polonistką nie jestem :oops:
Ale zamawiam jeden egzemplaż twojej książki :D

A co do świątości kotów to mój powinien chyba dostać miano djabełka :oops: :roll:
Bo on sam sie prosi żeby go gdzieś przenieść na rękach jak niemowlaka :twisted:
Ostatnio edytowano Śro lip 09, 2008 11:33 przez Mika00, łącznie edytowano 1 raz

Mika00

Od: Czw maja 01, 2008 9:54

Post » Śro lip 09, 2008 11:33

Chat pisze:Zamawiam! i nawet jestem gotowa przetlumaczyc 8) Bardzo mi milo, ze tyle tutaj samych swoich! Przemysl to, naprawde. Czasem te najprostsze ksiazki sa najlepsze i najtrudniej je napisac...a gospodynie domowe tez czytaja, prawda? I wcale nie chlam.

Widzisz, Joasiu?!
Nawet w obcym jezyku moze byc! :D

Dorota

Post » Śro lip 09, 2008 11:33

Dorota pisze:
JoasiaS pisze:Czuję się osaczona przez polonistki :lol:

Joasia

:lol:

Sami swoi :twisted:

Ja nie jestem polonistką ale moja siostra jest! :twisted:
ObrazekObrazek

olaxiss

Od: Pt lip 06, 2007 17:15

Post » Śro lip 09, 2008 11:35

Monostra pisze:DTP się zgłasza :twisted: .

Ja chyba śnię! :lol: Rano pisałam na pv Dorocie, że mam nawet koncepcję tej książki, ale musiałabym ją sama składać (a dawno wyszłam z wprawy), bo za skarby świata nie powierzę tego moim firmowym grafikom (piękny obraz szefowej mieliby po lekturze tego materiału! :twisted: :twisted: ).
Monostra, jeżeli naprawdę mogłabyś to złożyć do kupy, to wchodzę w ten interes - selekcja materiału i zdjęć to dla mnie pestka w tej sytuacji :D

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro lip 09, 2008 11:40

JoasiaS pisze:
Monostra pisze:DTP się zgłasza :twisted: .

Ja chyba śnię! :lol: Rano pisałam na pv Dorocie, że mam nawet koncepcję tej książki, ale musiałabym ją sama składać (a dawno wyszłam z wprawy), bo za skarby świata nie powierzę tego moim firmowym grafikom (piękny obraz szefowej mieliby po lekturze tego materiału! :twisted: :twisted: ).
Monostra, jeżeli naprawdę mogłabyś to złożyć do kupy, to wchodzę w ten interes - selekcja materiału i zdjęć to dla mnie pestka w tej sytuacji :D

Joasia

Potwierdzam!

Monostra :ok:

Dorota

Post » Śro lip 09, 2008 11:42

:dance: :dance: :dance:
ale będzie fajna książka do czytania
Joasiu to teraz masz usprawiedliwiona przerwę wakacyjna :lol:
a po wakacjach....... czytamy książkę :lol: :lol: :lol:
PS. watek Mru tez czytam, ale to wątek do śmiechu, a do uśmiechu jest Twój wątek :lol:
Dorta
[/img]
Obrazek
Aresku , byłes ze mną 17 lat. Niby długo , a jednak krótko . Ale pewnie zawsze byłoby za krótko.

Dorta

Od: Sob cze 23, 2007 15:39

[poprzednia][następna]