Bombilla ma DOM!!! :D :D :D gratulujemy dokocenia, mb!!! :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 20, 2008 21:28

mb pisze:Bisia już wczoraj wieczorem poczuła się lepiej. Zjadła kolacyjkę i mruczała sobie z godzinę, leżąc w transporterku.
Dzisiaj zjadła śniadanie (a w kuwecie po nocy była normalna kupka Bisi i siusiu, więc pod tym względem wszystko w porządku) i znowu poszła spać do transporterka, bo była jeszcze trochę osłabiona.

A dzisiejszego ranka zaoszczędziłam 60 złotych na kotach :!:
Mianowicie zrobiłam hurtowe obcinanie pazurków, które według aktualnych cen w mojej lecznicy kosztuje 15 PLN od osobnika - rachunek więc prosty :ryk:

Bardzo się cieszę, że Bisia dochodzi do siebie po szczepieniu :D A jak się mają pozostałe dziewczynki? Mam nadzieję, że wszystkim Wam zdowie dopisuje i nie tracicie pogodu ducha, skoro na na zewnątrz zawodzi :wink:

Może za zaoszczędzone :wink: 60 zł zaszalej i kup dziewczynkom jakąś ekstra zabawkę :P

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej niedzieli i udanej sesji zdjęciowej :wink: Proszę wygłaskać dziewczynki ode mnie i przekazać buziaki od Julka :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Sob wrz 20, 2008 22:45

Gratuluję Bisi dobrego samopoczucia! :)
Pazurek pójdzie na szczepienie w przyszłym tygodniu.
Zapiecek nakaloryferowy został założony znów, po okresie przerwy letniej, i jest użytkowany z upodobaniem przez obydwa koty! :D
Pozdrawiamy wszystkie kotki i ciotki!

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Nie wrz 21, 2008 9:07

Witam niedzielnie na setnej stronie! :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie wrz 21, 2008 9:44

Bisia z pewnością przeżywała wizytę u lekarza, stąd to gorsze samopoczucie.
Cieszę się, że już wszystko wróciło do normy :)

Pozdrawiamy z Madzią wszystkie kotki i Ciocie :P

Dołączam zdjęcie pozującej kotki. ( Jej wzrok chyba dosadnie mówi co sądzi o tym pozowaniu :wink: )

Obrazek

kciuk

Od: Sob kwi 12, 2008 20:11

Post » Nie wrz 21, 2008 19:16

kciuk pisze:Dołączam zdjęcie pozującej kotki. ( Jej wzrok chyba dosadnie mówi co sądzi o tym pozowaniu :wink: )

Obrazek

Rzeczywiście, widać wyraźnie, że Madzia wolałaby mieć spokój :lol:
Ale jaka ona piękna :!: Ta buzia z tym ciemnym noskiem - brak mi słów :love:

weatherwax pisze: Pazurek pójdzie na szczepienie w przyszłym tygodniu.
Zapiecek nakaloryferowy został założony znów, po okresie przerwy letniej, i jest użytkowany z upodobaniem przez obydwa koty!

Biedny Pazurek :( Szczepienie to niezbyt miłe przeżycie. Mam nadzieję, że Pazurek przejdzie je lekko.

To fantastyczne, że Łapcia i Pazurek mają sprzęt na każdą porę roku :D

anna09 pisze: Bardzo się cieszę, że Bisia dochodzi do siebie po szczepieniu A jak się mają pozostałe dziewczynki? Mam nadzieję, że wszystkim Wam zdowie dopisuje i nie tracicie pogodu ducha, skoro na na zewnątrz zawodzi

Odpowiedź na powyższe pytanie znajdzie się w nowym wątku :D

Postanowiłam go założyć, bo widzę, że nadal daje się zauważyć niejakie :wink: zainteresowanie losami Bisi i jej przyrodnich sióstr :lol:

Wobec tego oraz w związku z tym, że wątek dotarł do 100-nej strony, dalsze przypadki z życia Bisi będę opisywać w wątku:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=81501
Ostatnio edytowano Nie wrz 21, 2008 19:20 przez mb, łącznie edytowano 1 raz

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie wrz 21, 2008 19:19

To czekamy! :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt lis 07, 2008 11:25

Witaj MB dawno mnie tu nie było u Was :D . Kanapa przepiękna , a te kolory super . Moja fierana jeszcze wisi i jak narazie nie jest strzępiasta :lol: :lol: , Tesia uwielbia się w niej chować i psocić :wink: na całego. Pozdrawiamy Was gorąco , życząc dużo zdrowia zarówno Tobie jak i pannicom. Są przepiękne , pełne gracji i wewnętrznego uroku. Przesyłamy tysiące głasków.
Obrazek

Mruczka78

Od: Nie sie 17, 2008 19:58

[poprzednia]