Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Koty, które się nawzajem nie lubią, potrafią solidaryzować się przeciw człowiekowi
Anna2016 pisze:Brawo Sabciu![]()
Ciociubabciu czemu nie lubisz kotófff?
Migunia [*] biegła na pomoc jak tylko usłyszała krzyki innego kota. Np kiedyś walczyły Kocurki - pierwsza Migunia a za nią Łacia pobiegły sprawdzić co się dzieje
MB&Ofelia pisze:Sabcia. Miąska filozofowanego dostaję zawsze za mało, ino kilka kawalątków, ledwo co poczuję w pysiuO, takowe są:
https://www.zooplus.pl/shop/koty/przysm ... tki/206657
Mniamuśne, miauczę ci! Takl se marzę, coby raz Dużej upadło calutkie pudełko i się rozbiegło po całej kuchmni i ja bym to wszystko amciała... Mrrr.....
Książniczka Ofelja
Smaczki są Cosmy. Polecam. Różne wielkości - ja kupuję te zwykłe, ale są też większe i w wersji mini. W większości z jednego rodzaju mięsa - dobre dla alergików. Ewentualnie duo - np. kurczak i tuńczyk.
To jedyne smaczki, które Carmen weźmie do pyska. A Ofelia naprawdę, gdyby mogła, zeżarłaby całą tubkę.
Duża
MaryLux pisze:Łaciu, nie lubię kotów, bo ja je koffam
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Brawo Sabciu![]()
Migunia [*] biegła na pomoc jak tylko usłyszała krzyki innego kota. Np kiedyś walczyły Kocurki - pierwsza Migunia a za nią Łacia pobiegły sprawdzić co się dzieje
Łaciu, a jak Ty się czujesz? Masz apetyt?
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Brawo Sabciu![]()
Łaciu, a jak Ty się czujesz? Masz apetyt?
Miau, tak, dziękuję Ciociu
Łaciatka
MB&Ofelia pisze:Sabcia. Pasty mniamorka są mniamuśne! Koffam je okropecznie! Ale Duża, ta fstrętmna @, mówi że nie wie czy one są dobre na moją czustku i nie chce mi ich dawać!![]()
![]()
![]()
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Sabcia. Miauknij to tej @, ale pewnie nie zrozumi, bo człowieki są gupie okropecznie.
Książniczka Ofelja zrezygnowana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko, zuza i 53 gości