Oby tylko koty nie chorowały i Duzi też

Sabcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Lucasku, nasza Duża podsypia w dzień, w koncu kiedyś trzeba spać. Ale teraz chodzi spać zaraz po naszych zabawach nocnych, czyli już nie siedzi do rana![]()
Dobrze, że Wasza Duża raz sobie pospała, tak jak pisze ciocia MalgWroclaw, trzeba dużo spać, sen przynosi ulgę i dodaje sił.![]()
Zjedliśmy trochę śniadania, wszyscy, nawet ja wylizałam kilka pastA wczoraj też wieczorem lizałam pasty i zjadłam troszkę mięska
![]()
Miaumilego dnia![]()
![]()
![]()
Sabcia
Sabcia to dobrze ze jesz i jedz jak najwięcej bo będziesz miała dużo siły i Duża nie będzie się martwić a obecnie mamy inne zmartwienia
Ja też dużo śpię dziś do 9.
Dużo zdrowia Wam życzę i spokoju.
jolabuk5 pisze:Ale do 13.4 jeszcze zostajesz w domu, tak? Dobrze, bo w "oszczędzanie w pracy" nie bardzo wierzę![]()
Nie wiedziałam, że gourmed zmienił recepturę! ciekawe, co na to moje koty
Anna2016 pisze:Miau kochane Kotki i kochane Ciocie
niech apetyt i spokój będą z Wami![]()
Ja - odpukać - mam apetyt, jem na zmianę mokre: z/d; i/d i tuńczyka, bardzo mało chrupek jem. Dostaję co rano lek osłonowy na brzuszek. Poza tym żadnego innego leku. Wątrobowy lek też odstawiony. W kuwetce średnio na ocenę 2.0 (1.5 - 2.5) ale duża mówi, że skoro ja mam apetyt i wołam jeść nawet w nocy to pal licho kupęNatomiast będzie łapać moje sioo bo musi skontrolować, ze 2-3 tygodnie temu było brzydkie...
Tu ja dla Was moi Przyjaciele - przedwczorajsze zdjęcia, pokazuję że myślę o Was i bardzo Was miaukoffamZunia
o, tu widać jak o Was mocno myślę![]()
jolabuk5 pisze:No tak. Ale dwa, więc można zjeść w różnej kolejności.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 35 gości