ewkkrem pisze:Radzę przemyśleć zakupy u siebie. W Ciechocinku ceny kosmiczne.
Jak mówią miejscowi "dla kurwacjuszy dodatkowy narzut".![]()
ewkkrem.
Dzięki za radę. Pierwszy raz jadę do sanatorium z NFZ i słyszałam o tych balangach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Radzę przemyśleć zakupy u siebie. W Ciechocinku ceny kosmiczne.
ewkkrem.
Gosiagosia pisze:ewkkrem pisze:Radzę przemyśleć zakupy u siebie. W Ciechocinku ceny kosmiczne.
ewkkrem.
Dzięki za radę. Pierwszy raz jadę do sanatorium z NFZ i słyszałam o tych balangachno cóż każdy po coś tam jedzie. Ja jadę podreperować kości. ..
![]()
klaudiafj pisze:Gosiagosia pisze:ewkkrem pisze:Radzę przemyśleć zakupy u siebie. W Ciechocinku ceny kosmiczne.
ewkkrem.
Dzięki za radę. Pierwszy raz jadę do sanatorium z NFZ i słyszałam o tych balangachno cóż każdy po coś tam jedzie. Ja jadę podreperować kości. ..
![]()
Czyli na balangi
mir.ka pisze:Gosiu już jest 100![]()
Prosimy o nowy watek przed wyjazdem
mir.ka pisze:Gosia będzie "wypoczywać"a my będziemy tu pisać
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosia będzie "wypoczywać"a my będziemy tu pisać
Piszcie ja będę czytać i też pisać .
Słonecznej niedzieli życzę.
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiu już jest 100![]()
Prosimy o nowy watek przed wyjazdem
Nie obiecuje ale się postaram wieczorkiem siąść do laptopa . Teraz pisze z telefonu.
Gosiagosia pisze:Jestem już w Ciechocinku. Pokoj mam dwuosobowy z Panią 20 lat starsząjest miła ale lubi telewizję Twam. Może nie zwariuję przez te trzy tygodnie.
Czekam na lekarza.
Gosiagosia pisze:Jestem już w Ciechocinku. Pokoj mam dwuosobowy z Panią 20 lat starsząjest miła ale lubi telewizję Twam. Może nie zwariuję przez te trzy tygodnie.
Czekam na lekarza.
ewkkrem pisze:Gosiagosia pisze:Jestem już w Ciechocinku. Pokoj mam dwuosobowy z Panią 20 lat starsząjest miła ale lubi telewizję Twam. Może nie zwariuję przez te trzy tygodnie.
Czekam na lekarza.
O kurczaczek, telewizja Trwam. Z dwojga złego wolałabym heavy metal
.
ewkkrem
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 25 gości