Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotimont pisze:Gosiu, nie wyrzucaj sobie. Koty kochają nas podstępnie i ukrywają, kiedy coś im dolega.
Najważniejsze, że dzięki Twojej szybkiej reakcji Tosia będzie zdrowa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kciuki za całą rodzinkę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:kciuki za Pusię![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ładnie waży panienka, albo jej futro
Gosiagosia pisze:Witam Was![]()
Ja jakoś ciągnę do przodu i się nie daję chorobie, mąż już na tyle lepiej że nie uważa za konieczne iść do szpitala, syn już tylko kaszle.
Ale pech mnie nie omijachciałam odrobaczyć koty i i na przegląd zaprowadzić Pusię i okazało się że moja grubiutka panienka 6,300 kg wagi ma zapalenie dziąseł i musi przejść zabieg usunięcia kamienia i może kilku ząbków bo coś tam weterynarz zobaczyła
Jak ja mogłam nie zauważyć że ona ma coś z ząbkami, zawsze się przejmuję jej futrem i czesaniem a tu taka niespodzianka . Zapisaliśmy ją na zabieg jutro w Przychodni Białobrzeska. Teraz kciuki są potrzebne PUSI.
U lekarza byka taka dzielna, dała sobie pobrać krew do analizy, kochana koteńka. Nie mogę sobie darować że znowu coś przegapiłam ale ona ma apetyt i nic nie wskazywało na zapalenie dziąseł.
Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Witam Was![]()
Ja jakoś ciągnę do przodu i się nie daję chorobie, mąż już na tyle lepiej że nie uważa za konieczne iść do szpitala, syn już tylko kaszle.
Ale pech mnie nie omijachciałam odrobaczyć koty i i na przegląd zaprowadzić Pusię i okazało się że moja grubiutka panienka 6,300 kg wagi ma zapalenie dziąseł i musi przejść zabieg usunięcia kamienia i może kilku ząbków bo coś tam weterynarz zobaczyła
Jak ja mogłam nie zauważyć że ona ma coś z ząbkami, zawsze się przejmuję jej futrem i czesaniem a tu taka niespodzianka . Zapisaliśmy ją na zabieg jutro w Przychodni Białobrzeska. Teraz kciuki są potrzebne PUSI.
U lekarza byka taka dzielna, dała sobie pobrać krew do analizy, kochana koteńka. Nie mogę sobie darować że znowu coś przegapiłam ale ona ma apetyt i nic nie wskazywało na zapalenie dziąseł.
Nasza wetka poleciła płyn do jamy ustnej którą dolewa się do wody. Ma 6 zastosowań między innymi zwalcza stany zapalne w pysiu. Koty ( moje ) i psy ( sunia koleżanki ) chętnie piją wodę z tym płynem. Polecam bo bardzo poprawił się nawet oddech dziewczyn.
Płyn nazywa się Dental Fresh i są dwie wersje dla psa i dla kota. Ale to nie ma znaczenia bo oby dwa mają ten sam skład.
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Witam Was![]()
Nasza wetka poleciła płyn do jamy ustnej którą dolewa się do wody. Ma 6 zastosowań między innymi zwalcza stany zapalne w pysiu. Koty ( moje ) i psy ( sunia koleżanki ) chętnie piją wodę z tym płynem. Polecam bo bardzo poprawił się nawet oddech dziewczyn.
Płyn nazywa się Dental Fresh i są dwie wersje dla psa i dla kota. Ale to nie ma znaczenia bo oby dwa mają ten sam skład.
Chętnie go kupię - czyli jest niewyczuwalny dla kota że chętnie go piją. Moje są takie mało pijące.
Gosiagosia pisze:Spróbuję im to podać, może będą piły. Wiem że trzeba zapobiegać ale jedzą przysmaczki na ząbki i dosypuję RC dental.
Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Spróbuję im to podać, może będą piły. Wiem że trzeba zapobiegać ale jedzą przysmaczki na ząbki i dosypuję RC dental.
U siebie na wątku wkleiłam fotki tego preparatu.
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Spróbuję im to podać, może będą piły. Wiem że trzeba zapobiegać ale jedzą przysmaczki na ząbki i dosypuję RC dental.
U siebie na wątku wkleiłam fotki tego preparatu.
Poczytałam i zapisałam i jutro kupię. Migotka ma ładne ząbki a jest w wieku Pusi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Sigrid i 14 gości