Nasza kocia... maluszki, jeden niewidomy, prośba o wsparcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 02, 2015 16:49 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, maluszki, jeden niewido

U mnie Axi nadaje ton w sylwestra. Nauczyłam ją jak była szczeniakiem, że petardy to tylko hałas i nie jest niebezpieczny, jak do tej pory tak jej pozostało. Przekazuje to swoim spokojem pozostałym futrzakom i nie jest źle, chociaż Cymuś był trochę wystraszony. Dałam gadzinom żarełko jak strzelali to tylko aby skubnął. Pozostałe wszamały wszystko. 8)
ObrazekObrazekObrazek

Salem 11

Od: Czw paź 24, 2013 20:05

Post » Nie sty 04, 2015 17:24 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, maluszki, jeden niewido

Salem 11 pisze:U mnie Axi nadaje ton w sylwestra. Nauczyłam ją jak była szczeniakiem, że petardy to tylko hałas i nie jest niebezpieczny, jak do tej pory tak jej pozostało. Przekazuje to swoim spokojem pozostałym futrzakom i nie jest źle, chociaż Cymuś był trochę wystraszony. Dałam gadzinom żarełko jak strzelali to tylko aby skubnął. Pozostałe wszamały wszystko. 8)

Ja już się boję co będzie na drugi sylwester. :(

Tak sobie śpią koteczki, czyli Molisia-pieścioszka i Kola-obcy wara. :?
Obrazek

Rudy z pieskiem, na łóżku najlepiej :wink:
Obrazek Obrazek

malutka dziewczynka psotnica
Obrazek

Sonia z maluszkami
Obrazek

biedunia, przyniesiona do uśpienia, waga 1,30kg. viewtopic.php?f=1&t=166667
Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie sty 04, 2015 19:34 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, maluszki, jeden niewido

Cudne kociaczki,a to maleństwo... serce pęka :-( Słodka, malutka...i sliczna.

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Pon sty 05, 2015 17:49 Re: Nasza kocia... maluszki, jeden niewidomy, prośba o pomoc

gatiko pisze:Cudne kociaczki,a to maleństwo... serce pęka :-( Słodka, malutka...i sliczna.

Jak każdy kotek, i do tego prawie bury. :kotek:

Pilnie proszę o pomoc dla moich ślepinków, na czwartek ma Bisia usg i potem ona i maluszek na wizytę.
Koszta już dawno mnie przerosły ale nie chciałabym, aby one nie były do końca zdiagnozowane z powodu braku funduszy.
:(

Obrazek

Obrazek

Tak oto Bisia z rudzielcem śpią na stole, który to do innych celów powinien być przeznaczony.

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon sty 05, 2015 18:58 Re: Nasza kocia... maluszki, jeden niewidomy, prośba o wspar

Słodkości te kotuszki :-)

gatiko

Post » Wto sty 06, 2015 9:58 Re: Nasza kocia... maluszki, jeden niewidomy, prośba o wspar

gatiko pisze:Słodkości te kotuszki :-)

Jak wszystkie kotki :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sty 07, 2015 20:22 Re: Nasza kocia... maluszki, jeden niewidomy, prośba o wspar

Chciałem bardzo podziękować za wpłaty na koteczki, dziękuję, że nie zostawiliście mnie samej z problemami, że dostrzegać krzywdę tych maluczkich, dziękuję. :1luvu: :201461 :1luvu:
milva b- na Bisię i maluszka
+80,00 PLN

Szymkowa na karmę dla kotów
+200,00 PLN

taizu +100,00 PLN leczenie
taizu+ 60 karma

tomek_k +50,00 PLN
mb+50,00 PLN

:1luvu: :201461 :1luvu:

Trzymajcie kciuki za jutro, a dzisiaj byłyśmy Z Sonią u specjalisty w lecznicy w Łodzi, viewtopic.php?f=1&t=165685&start=285
jestem załamana, bo jeżeli dojdzie do operacji, to będzie trwała kilka godzin, będzie bardzo skomplikowana(gwoździe itd :strach: :strach: :strach: :strach: ), ale najpierw musi pojechać po raz kolejny na prześwietlenia od 2 do 7 zdjęć które musi mieć pod narkozą.
Dopiero po tych zdjęciach w każdym ujęciu, pan doktor zadecyduje co dalej, przede wszystkim czy da się jej tą łapkę jeszcze uratować. Szanse minimalne, ale są i będziemy o nią walczyć.
Dziękuję mojej córce, że jeździ ze mną, bo ja nie umiem się poruszać po Łodzi. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sty 07, 2015 20:43 Re: Nasza kocia... maluszki, jeden niewidomy, prośba o wspar

Będę trzymać kciuki za Was, :ok: Biedne, kochane maleńśtwo. Musi być silna,żeby mieć siłę szaleć w niedalekiej przyszłości i dokazywać :1luvu:

gatiko

Post » Czw sty 08, 2015 8:11 Re: Nasza kocia... maluszki, jeden niewidomy, prośba o wspar

Kciuki trzymam cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw sty 08, 2015 18:15 Re: Nasza kocia... maluszki, jeden niewidomy, prośba o wspar

Mam dosyć, jestem podłamana tym wszystkim, koszmar to już jest jakiś, czy co do jasnej ....?

Zapraszam serdecznie przyjaciół i nie tylko, :wink: do nowego wątku, do moich kotów, NASZYCH KOTKÓW których życie nie rozpieszczało i TE KOTKI proszą pochylenie się nad ich losem :cry: viewtopic.php?f=1&t=166939
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia]