Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 10, 2014 21:32 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

U mnie też można porozrabiać... ja to nawet Neigh prawie siłą zmuszam do wizyt, no ale na nią to mam haka :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lut 10, 2014 21:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Wątek koniecznie. I czuję się odrzucona i zapomniana, że Wy do mnie na wątek nie zaglądacie, rozrób nie uskuteczniacie - fakt faktem jak ostatnio ponad rok temu zawitałyście do mnie, to akurat bardzo trudny był okres. Mój wpis został zniknięty, wpisu Neigh nie zdążyłam przeczytać ale ostrzeżenia nie dostałam z jakiegoś powodu - pewnie nikt mnie nie zgłosił 8) .
I ja też mam Maurycego na tymczasie - bo przyszedł za mną do domu, to musiałam zatrzymać i rozejrzeć się za domem dla jedynaka.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lut 10, 2014 21:38 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Ech, pierwszy raz w zyciu zaluje, ze nie mam watku... Kotkins by przyszedl, zadyme zrobil, powywyzszal sie, trudnych slow bym sie nauczyla... Marzenia...
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Pon lut 10, 2014 22:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Kotkins zrób zadymę u mnie...obiecuję, jak tylko chcesz to zgłoszę cię i będziesz miała bana :ryk:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pon lut 10, 2014 22:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

O żeż kurdęż...powiem Neigh.
Chyba się nie powstrzymamy... :mrgreen:

Ruskich się jednak boimy.
Mafia.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon lut 10, 2014 22:12 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Chodź Mafia cię wybiega, barfa do miski wrzuci, po siatce pozwoli poskakać i ugryźnie cię w zad :twisted:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Post » Pon lut 10, 2014 22:14 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

No jak persowie chcą przejąć władzę nad światem jak się ruskiej mafii boją?
"Istnieje tylko jedno imię stosowne dla kota - Wasza Wysokość."
"(...)życie to zbyt poważna sprawa, by brać je na poważnie."

Helen Brown "Kleo i ja"

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160260

megrita

Od: Nie lut 02, 2014 13:35

Post » Pon lut 10, 2014 22:17 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

:twisted: Władze nad światem przejmie Ruska Mafia, bo jak już wspomniałam ma plan i dziesięć złotych..... Posiadła też ostatnio mojego kapcia, skarpetę (antygwałta), pudełko chusteczek higienicznych.
Obrazek Obrazek

ab.

Post » Pon lut 10, 2014 22:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Persowie są skonsternowane albowiem mafia ruska dysponuje funduszami (10 zł ukradzione ab.)
A Persowie dysponują jeno wyższością moralną oraz kosmatymi futrami.
A! Amelia ma myszkę pod łóżkiem!
A Lal kocyk. Fjoletowny...
A Fio ma Bardzo Grożną Minę.
Leoś nie ma bo śpi...

Kurczę, Leoś ma ranę na szyi. Ewidentnie wydrapaną.
Sporą.
Interferon?
Zasmarowałam i się denerwuję...

kotkins

Post » Pon lut 10, 2014 22:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

kotkins pisze:Persowie są skonsternowane albowiem mafia ruska dysponuje funduszami (10 zł ukradzione ab.)
A Persowie dysponują jeno wyższością moralną oraz kosmatymi futrami.
A! Amelia ma myszkę pod łóżkiem!
A Lal kocyk. Fjoletowny...
A Fio ma Bardzo Grożną Minę.
Leoś nie ma bo śpi...

Kurczę, Leoś ma ranę na szyi. Ewidentnie wydrapaną.
Sporą.
Interferon?
Zasmarowałam i się denerwuję...

No?''''''

A w ramach odstresowania zakładaj wąt bo muszę iść spać.
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon lut 10, 2014 22:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Sam wydrapał, czy ktoś mu pomógł?
Nie wiem jak persy czy one się nawzajem wydrapują?

Dawaj wąta, załapię się na 1 stronę.
Obrazek Obrazek

ab.

Post » Pon lut 10, 2014 22:25 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Przyszłam się poinformować. ( nooo dobra i innych -ale wyjatkowo) Jeśli kiedykolwiek bedziecie chcialy komuś nawsadzać........napiszcie do mnie. Wystarczy, że przyjdę:-) Odpowiem za miliony, ale nie obiecuję, ze nadstawię drugi policzek.......

Tak założ wątek założ nie mogę się doczekać kiedy się wykażę niewyobrażalnym chamstwem! Słoma mi z butów wystaje, prosty cham ze mnie........na opinię zamierzam sobie wreszcie zasłużć:-)

Uczciwie powiem - otrzymanie bana na tym forum uznam za zaszczyt............ kurna nie ogarniam tej kuwety:-) Ale przyznam, że efekt ciekawy osiągnięty - coraz bardziej mnie to bawi:-)

KOTKINS oficjalnie i jak najbardziej szczerze - zalóżmy bloga:-) Skoro i tak masz ultimatum ( bo nie wiem czy wiecie wątek Kotkinsa jest niemile widziany, bo NIE jest o kotach.......i ma zmienić formułę albo przestac pisać serio serio.). No to moze warto skorzystać z podpowiedzi - założyć bloga:-) Co lżejsze teksty zamieszać tam. tu ograniczyć się do języka jaskiniowców czyli pisma obrazkowego ot na przykład. Bo ten dozwolony. Diabli wiedzą kto to zrozumie:-) ale na bank są tu tacy........w końcu to język miedzynarodowy - wszyscy wyszliśmy z jaskini...

Kota za interpretację ( podpowiedz namawiam do czegoś...........)

:D :1luvu: 8O 8) :twisted: :roll: :kotek:

To serio było bardzo głębokie

A taki blog super sprawa - obiecuję, że jak się stanie popularny kase z reklam przeznaczymy na ratowanie kotów - i sorry będą persy :-)

Uuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu - jadę jednak do Grecji- cieszycie się?:-)
Ostatnio edytowano Pon lut 10, 2014 22:42 przez Neigh, łącznie edytowano 2 razy
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon lut 10, 2014 22:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Neigh pisze:Przyszłam się poinformować. Jeśli kiedykolwiek bedziecie chcialy komuś nawsadzać........napiszcie do mnie. Wystarczy, że przyjdę:-) Odpowiem za miliony.

A teraz sobie zmienię podpis :-)

Znów to samo.... :roll:
POKONA DOŚWIADCZENIEM
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon lut 10, 2014 22:31 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Kotkins tu jest Amelia
viewtopic.php?f=20&t=160438&p=10428897#p10428897
Neigh dasz radę, nie takie rzeczy człowiek - nauczyciel jest w stanie przełknąć
Obrazek Obrazek

ab.

Post » Pon lut 10, 2014 22:33 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Ładnie. Zrób odstęp pomiędzy TWOJĄ podobizną a tym ładnym zdankiem.
I się tego trzymaj.
Umówmy się: ja będę dyskutowała z idiotami, Ty będziesz czytała to zdanko...?
Lubię idiotów. Się mogę powywyższać, pokokosić i w ogóle.
To ostatnie lubię najbardziej.

Persy się nie wylizują ani nie gryzą bo nie wiedzą o swoim istnieniu.
Wątek zaś założę z Nienacka, tylko mi Nienacek gdzieś...

Edit: zmieniam zdanie. Najbardziej lubię Nitkę/Karinkę...
Edit 2: jednak nie. Jamnik. Był i ZNIK... :mrgreen:

Amelka to to nie jest, to Czester zwany Czesiem zwany Czakiem jest.
Ożeż...Lal użarł Amelię i się popłakała! 8O
Tak w zabawie, ganiali się, dopadł i użarł lakko.
Ale zrobiła histerię...a ma tylko mokre kłaki i straty moralne.

Neigh, Tyś oberwała bo znasz się z tym...nooo...a! Z Kotkinsem.
Tak się to kończy niestety...
Ostatnio edytowano Pon lut 10, 2014 22:45 przez kotkins, łącznie edytowano 2 razy

kotkins

[poprzednia][następna]