agusialublin pisze:Ceść Ciotecki i Kretki![]()
To ja malutka Koko psysłam sie psywitać![]()
Ryśka i Pysion tez psesyłają buziacki
Heeejka Kokuniu!

My też całujemy wszystkie cztery! I Twoją Dużą też!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Ceść Ciotecki i Kretki![]()
Monika_Krk pisze:Safi ...
Piękną Safi natura uraczyła kolorami kawy macchiato, dla każdego Włocha Safi jest więc boginią.
Włosi znają się na modzie i Safi też. Jako kotka ekstrawagancka i znająca trendy, nosi pod szyją mleczną apaszkę, a na łapkach mitenki. Wąsik oczywiście na biało, oczy w lazurze i można zadawać szyku na salonach.
A jak ona siedzi , prosto, dumnie i z godnością, toż to kotka o nienagannych manierach.
Safi jest kotką na medal. Za styl, urodę, urok i maniery posiada tytuł Miss Galaktyki Kociversum.
Czy ktoś da radę przejść obojętnie obok takiej piękności ?
Monika_Krk pisze:
Iris - mistrzyni drzemki medytacyjnej, królowa pufy i kociej filozofii życia.
Oprócz oceanu kociej mądrości, ta kicia jest posiadaczką niebanalnej urody.
Iris bowiem ma trzy kolory, jak na kotkę niezwykłą przystało, nie chciała być po prostu jednobarwna. O nie !
Przy dwóch kolorach pokręciła swym różowym noskiem , a na trzy łaskawie przystała. Odziana w luksusowe futro, niczym gwiazda z Hollywood, zjawiła się na ziemi i postanowiła, że życie będzie upływać jej na przyjemnościach. W końcu nie dość że piękna i mądra, to jeszcze rodzaju żeńskiego - więc chyba jej się wszystko należy.
Gdyby ktoś miał wątpliwości Iris otworzy nefrytowe oczy i jednym błyskiem ugasi wszystkie.
To kotka , która wie na czym polega sztuka życia.
kalair pisze:agusialublin pisze:Ceść Ciotecki i Kretki![]()
Heeejka Kokuniu!Nareszcie Cię Duża do kompa puściła!
![]()
![]()
Monika_Krk pisze:Lafi
Lafi - spójrzmy na ten kolor, bursztyn z inkluzjami, drogocenna mirra, szylkret, ale z najwyższej półki.
Nawet oczy Lafi są wkomponowane w barwę futra, żeby było elegancko. Nie zieleń, nie chaber, a karmel.
Co do urody nie ma wątpliwości to kotka do posadzenia wśród bibelotów , aby udawała drogocenną figurkę.
A teraz popatrzcie na jej pysio. Jaka mina mądra i skupiona, Lafi potrafi intensywnie myśleć i podejrzewam, że czasem lepiej niż wielu z nas jej to wychodzi.
Bałabym się ją zostawić z krzyżówką, żeby nie doznać szoku po powrocie. Ta kotka ma talent naukowy, to widać na pierwszy rzut oka.
agusialublin pisze:kalair pisze:agusialublin pisze:Ceść Ciotecki i Kretki![]()
Heeejka Kokuniu!Nareszcie Cię Duża do kompa puściła!
![]()
![]()
Co dzisiaja Kretki porabiały Ciociu![]()
Bo myśmy z Ryśkom pomagały nasej duzej picce robić wies![]()
No i psy okazji bocek jadłysmy, mniam mniam
vip pisze:Bo zimno, Bożenko.
Woda mi dzis zamarzła.
I śnieg pada.
Monika_Krk pisze:
Dziękuję , cieszę się , że się podobało.
vip pisze:No zimno, zimno....teraz juz mam, ale przeżyłam chwile grozy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Silverblue i 29 gości