Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 18, 2012 23:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

johaśla - z czekoladami też uważaj :mrgreen: Jakieś dwa lata temu synowa namówila mnie na zmianę koloru na naturalny. Zapodalam sobie mleczną czekoladę wellatonu / takie mniej więcej mam naturalne, tyle , że podsiwione /. Poprzedniej farby już nie bylo. Wyszla czekolada bardzo mocno gorzka - prawie czarna :evil: Jak się spralo , wrócilam do czerwieni :mrgreen:

Goś, zarazilaś mnie wirtualnie :mrgreen: Sano zaniemówilam, potem gorączka, teraz zaczyna się smarkanie i kaszel, gardlo boli :cry:
Ale jeszcze tylko jutro i weekend wolny, pogoda przecudna, może w ogródku porobię , nawet dalii jeszcze nie wykopalam :oops:
I żadnych mrozów mi tu nie ściągać, ja się cieszę, że palic malo co trzeba i oby tak jak najdlużej :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw paź 18, 2012 23:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

oooo, setną zaczęlam , Gosiu , szykuj nowego wąta, może jutro wieczorkiem choć na piątą stronę die zalapię :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt paź 19, 2012 6:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

no to na setnej się przywitam :)
i spadam z córą na kontrolę do laryngologa... potem się odezwę ;)

edit:
no ja już wpracy....
córa sprawdzona u laryngologa ;) zapalenie ucha prawie ustąpiło ale dostała jeszcze jedno opakowanie antybiotyku :roll: no trudno, najważniejsze żeby przeszło....

Iwonami pisze:Duża ilość dobrej odżywki ściąga kolor z farbowanych włosów.
Praktykowałam, moja przyjaciółka jest fryzjerką i od niej ta rada.

no dobra.... ale ja poproszę o jakieś instrukcje... jak to zrobić? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pt paź 19, 2012 12:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Witajcie jeszcze w starej seteczce Vipki! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt paź 19, 2012 12:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

No to lu seteczke w piękna pogodę :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt paź 19, 2012 14:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Gosiu, jak się czujesz?
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Pt paź 19, 2012 16:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Cześć, ciotuchny :) .
Fatalnie się czuję póki co...trzyma cholerstwo :evil: .
Kotyma sie potem obłożę i będę zdychać...takie zdychanie mi pomaga :ok: .

Izuś, nie chciałam, przepraszam :oops: ....

Naprzeciwko panowie rozbierają stodołę...Michasi się to nie podoba, i daje upust.
Ringus też daje, bo on zawsze robi to, co Michalina :mrgreen: .
A mnie akurat głowa boli.
Więc pozbierałam pieski do domku, i sobie grzecznie drzemią :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt paź 19, 2012 17:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

no bo futrzaste maja to do siebie, że pyskują jak nie potrzeba ;)
ja moim dzisiaj zapodalam antyrobala..... Julka w szoku ze tak szybko i sprawnie poszło :)
biedny Rudolfek sie nawet nie spodziewał... Maniu wyczul, że coś się dzieje bo nigdy go nie łapię za kark :mrgreen:
no ale 10min i po sprawie.....
zupełnie nie rozumiem czemu mój mąż musial z kotami do wetki biegać a i tak sobie rady nie dali :D
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt paź 19, 2012 17:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

johaśka pisze:no bo futrzaste maja to do siebie, że pyskują jak nie potrzeba ;)
ja moim dzisiaj zapodalam antyrobala..... Julka w szoku ze tak szybko i sprawnie poszło :)
biedny Rudolfek sie nawet nie spodziewał... Maniu wyczul, że coś się dzieje bo nigdy go nie łapię za kark :mrgreen:
no ale 10min i po sprawie.....
zupełnie nie rozumiem czemu mój mąż musial z kotami do wetki biegać a i tak sobie rady nie dali :D

Ja też specjalnie problemu nie mam, Antoni to i tak wszystko zje, Groch trochę się kręci, ale w sumie tez połyka. :ok:
Punio zanim się zorientuje, co się stało, to jest po ptokach :mrgreen: .
Do Alisia najlepiej z zaskoczenia nie podchodzić, bo obudzony Ali najpierw wali łapą, a dopiero potem pyta, kto to :mrgreen: .
Dla niego mam pensetę.
Zofia wyje i wije się jak kobra, ale chwyt za karczycho daje radę :ok: .
Tylko Plamiś :evil: ...on jest nieobsługiwalny, jeśli chodzi o tablety. Dla niego mam podajnik :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt paź 19, 2012 17:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

łooo matko..... ale mam niemoc...
i gardlo mnie nawala :(
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt paź 19, 2012 17:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

współczuję. Strasznie dużo osób choruje..
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt paź 19, 2012 17:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

johaśka pisze:łooo matko..... ale mam niemoc...
i gardlo mnie nawala :(

O rany, Asiul, Ty też? :(
Wirus jaki lata, czy co?

Bożenko, cześć :D .

Melduję, że Antosiowe oczko pomalutku, ale co dzień lepiej :D :ok: .
Teraz Antoni ogląda " Komisarza Rexa ", ale bardzo porządnie ogląda, dwa metry od telewizora. Bo to grzeczny kotek jest, nie to, co niektórzy :evil: .
Nowego wątku na razie nie założę, bo muszę mieć nowy banerek...Trochę mi głupio, że jeszcze w nim Grocha nie ma :oops: .
Muszę cioteczke Bożenkę poprosić ładnie, to może zrobi :1luvu: .

vip

Post » Pt paź 19, 2012 18:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

no Goś cos mnie dopadlo... :roll:
w sumie poza bolem gardla nic innego mmi nie dolega...
ale drazni mnie ze boli i nawet nie moge jesc bo raz ze przy otwieraniu paszczeki boli to jeszcze przy lykaniu boli....
plukam woda z sola, wczoraj sobie zapodalam mleko z maslem i czosnkiem i dzisiaj tez mam takie w planie.....
jest lepiej niz wczoraj..... wczoraj bylo czuc migdala na zewnatrz jak sie dotknelo, dzisiaj jest zdecydowanie mniejszy i ciezko go juz znalezc....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt paź 19, 2012 18:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

vip pisze:Nowego wątku na razie nie założę, bo muszę mieć nowy banerek...Trochę mi głupio, że jeszcze w nim Grocha nie ma :oops: .
Muszę cioteczke Bożenkę poprosić ładnie, to może zrobi :1luvu: .

no glupio tak brz Grocha ;)
Bozenka pewnie nie odmowi bo ona koffana jest :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt paź 19, 2012 18:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Cześć Vipki...Dla Plamisia podajnik...dla Alisia penseta...Słowem dla każdego coś dobrego.... :mrgreen:
Dziewczyny ...nie dajcie się zmorze ....kurujcie się...Jak Was dopadnie tak jak mnie,to łatwo nie odpuści...Piekielna jest jakaś ta zmora...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

[poprzednia][następna]