Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 06, 2012 21:59 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
trzymamy my: Maciuś, Wojtuś i Ania :D

Maciejka Pierwsza

Od: Nie lis 04, 2012 12:38

Post » Wto lis 06, 2012 22:00 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

Kociara82 pisze:Macius szaleje, bo jest szczesliwym, wesolym koteczkiem :)
A Kasia ma nosa do takich fajnych domkow :ok: :1luvu:

Dzięki temu że Kasia ma dobrego nosa my mamy szczęśliwe Mruczando :)

Maciejka Pierwsza

Post » Wto lis 06, 2012 22:06 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

Dziękuję Wam kochani!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I tak stuknęła seta, ale wybaczcie-dzisiaj nowego wątku nie będzie-zmęczona jestem bardzo
Bo musisz Aniu wiedzieć,że każdy watek nie powinien przekraczać 100 postów-takie jest założenie regulaminowe.

Idę już do łóżeczka-dobrej nocki wszystkim-i Dużym i kotusiom, a Maciuniowi buziaki w brzusio ślę! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lis 06, 2012 22:19 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

:kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :k :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty:

słodkich snów i mruczanki na dobranoc :)

Maciejka Pierwsza

Post » Śro lis 07, 2012 8:06 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

Dzień dobry Kasieńko i koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lis 07, 2012 8:44 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

kropkaXL pisze:Bo musisz Aniu wiedzieć,że każdy watek nie powinien przekraczać 100 postów-takie jest założenie regulaminowe.

Wkradł się mały błąd - 100 stron, nie postów.

Już w piątek kastracja? Trzymam kciuki! :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro lis 07, 2012 10:58 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

Za kastracje :ok: :ok: :ok:

Gdzie nowy wąt? :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro lis 07, 2012 12:31 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

Doberek, czekamy cierpliwie Kasiu na wątek. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lis 07, 2012 14:49 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

:piwa: :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lis 07, 2012 17:42 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

Betaka pisze:
kropkaXL pisze:Bo musisz Aniu wiedzieć,że każdy watek nie powinien przekraczać 100 postów-takie jest założenie regulaminowe.

Wkradł się mały błąd - 100 stron, nie postów.

Już w piątek kastracja? Trzymam kciuki! :ok:

:oops: :oops: :oops: -Beatko dzięki-to ze zmęczenia :?
Caragh pisze:Za kastracje :ok: :ok: :ok:

Gdzie nowy wąt? :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Monia ja w pracy jestem do 17-stej, to jak miałam założyć???-dopiero weszłam do domu i włączyłam komputer.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro lis 07, 2012 18:25 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

Zapraszam do nowego wątku viewtopic.php?f=1&t=147868
a ten zgłaszam do zamknięcia 8)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia]