Kotomania XIII ARIELEK [*] Pola na DT :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 24, 2012 13:31 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Pola na DT :(

espadryle fajne, modne teraz i bardzo wygodne, do wszystkiego pasuja :) sama mam 2 pary i chetnie jeszcze bym sie zaopatrzyla w jakies ale niestety... brak $$.

Co do rozmiarow-mam to samo.
Ostatnio chcialam sobie kupic adidasy w auchan, tam zawsze cos fajnego i taniego kupie. Byly jedne swietne, tanie, 19,90 zl :) pelno bialych i troche czarnych... ale dojrzalam srebrnoszare z jasnoniebieskimi paskami... :1luvu: Cudne, rzucily mi sie same w oczy. Ale patrze-cos strasznie malo ich.
Wzielam 38 do przymierzenia... Ciasne! I to bardzo ciasne, niemal jak o numer, poltora za male! :roll: Obok byl 1 but z 39... za duze, o mumor, poltora za duze!!! Ale ok, pomyslalam, ze kupie wkladki do nich i wezme te 39, ale... nie bylo drugiego buta do pary 8O
Pytalam pracownicy dzialu o to, czy maja moze na magazynie jakies jeszcze, bo bym wziela. Ale sie okazalo ze to koncowki serii, a drugi but do pary z tych 39 na pewno gdzies na sklepie jest... ale moze byc wszedzie, nawet na spozywca :roll: Niemozliwoscia jest przeszukanie calego sklepu w poszukiwanui igly w stogu siana, a ze bialych nie chcialam, czarne mialam ostatnio, to niestety... wyszlam ze sklepu z zalem, ze takich fajnych butow i tak tanich nie moge sobie kupic :evil:

Ale czesto tak mam: 38-ciasne 39-za duze. Podobnie z ubraniami: 40-za male 42- za duze :roll:
Choc ostatnio sie zdziwilam, bardzo mile sie zaskoczylam :D Kupilam sobie azurkowe bolerko w jednej z sieciowek przecenione o polowe ponad. I... Weszlam w rozmiar 38 :piwa: Lezy na mnie znakomicie :D

Jak dobrze, ze koty nie maja takich problemow jak my :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie cze 24, 2012 16:29 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Pola na DT :(

Bez bicia założony watek-zapraszam serdecznie kochane! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
viewtopic.php?f=1&t=143363
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia]