Witaj Eśkowa Rodzinko Co tutaj się dzieje-aż serce pęka. Esiulku kochamy Ciebie, pilnuj Dużej, Ona sobie bez Ciebie nie poradzi. Ściskamy Was mocno i przesyłamy ciepłe myśli.
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./ =================================== Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:
Komunikat jest mało optymistyczny. Esiu zwymiotowal i niestety widać że jego stan się pogarsza. Dzisiaj zrobimy jeszcze kontrolne Usg bo wydaje mi się że jest coraz więcej płynu w brzusiu. Wydaje mi się że stoimy pod ścianą. Serce mi pęka. To jakieś fatum ta końcówka roku. Casica - napisałam Ci Pw na Facebooku. Dziękujemy że jesteście z nami.
Kochałam w swoim życiu 4 osoby za które walczyłam ponad własne życie. Moja Mama umarła 9 lat temu, parę dni temu odeszła Kama; teraz odchodzi Mój Najdroższy Esiek a depresja odebrała mi kochanego faceta....do dupy z takim życiem...
W zasadzie to nie bardzo wiadomo co powiedzieć, wszystko zabrzmi płasko Przytulam, tyle mogę, i wierzę, że warto z nadzieja patrzeć w przyszłość, jakby się to nie wydawało niemożliwe.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!