SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2012 20:49 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Ja w zasadzie spać zamierzam,bo jutro pobudka o piątej....ale jeszcze nie teraz.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro sty 11, 2012 20:53 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=137111&start=90

Małgosia zajrzyj, słabo mi jest!

Doczytałam....Agata, ten kotek umrze. Czemu nikt nic nie robi z tymi nerkami? Jak to nie nawadniać? Co to za wet?
Jasna dupa....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro sty 11, 2012 20:54 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Agata ja zajrzałam.....
piękny Koteczek..... reszty nie bede komentować.....

no w sumie ja tez mam w planie pójście spac ale nie teraz.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Śro sty 11, 2012 20:55 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:

Doczytałam....Agata, ten kotek umrze. Czemu nikt nic nie robi z tymi nerkami? Jak to nie nawadniać? Co to za wet?
Jasna dupa....

Małgosia tam się minuty liczą. Umrze do końca tygodnia w potwornych męczarniach...
Nie mogę cholera jasna, nie mam środków, nie mam miejsca... I nie mogę na to patrzeć!
To już bije na głowę wszystko co do tej pory z serii mądrości wetów słyszałam...
najszczesliwsza

Post » Śro sty 11, 2012 20:56 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:
vip0 pisze:

Jasna dupa....

Małgosia tam się minuty liczą. Umrze do końca tygodnia w potwornych męczarniach...
Nie mogę cholera jasna, nie mam środków, nie mam miejsca... I nie mogę na to patrzeć!
To już bije na głowę wszystko co do tej pory z serii mądrości wetów słyszałam...

Mnie tego mówić nie musisz :( ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro sty 11, 2012 21:00 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Siedzę i ryczę.
Rozmawiałam z Łukaszem.
Nie wierzy, że to prawda, a on dawno w temacie nie siedział, tyle co od Henia pamięta...
Ja nie mam jak!
Po prostu nie mam jak...
kurka wodna mać
najszczesliwsza

Post » Śro sty 11, 2012 21:01 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

wiecie co... nóż mi sie w kieszeni otwiera... na weterynarii się nie znam, ale debilem totalnym też nie jestem...
zeby nerki pracowały to trzeba im dać "paliwo" w tym przypadku dobrze było by nawodnić Futerko.....
normalnie <sciana>
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro sty 11, 2012 21:08 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Ja to przerobiłam...cały ogrom tego cierpienia...i Wiktora, i mojego...

vip

Post » Śro sty 11, 2012 21:09 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Ja to przerobiłam...cały ogrom tego cierpienia...i Wiktora, i mojego...

Małgosia nie porównuj!
Zrobiłaś dla Wiktora WSZYSTKO co było możliwe.
A tam?
najszczesliwsza

Post » Śro sty 11, 2012 21:09 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

zmieniając temat...
Gosia, mój małżon po tym co usłyszał ode mnie (a ja od Hogaty) o Pysiu powiedział: chcę go zobaczyć.....
i gadaj tu z chlopem.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro sty 11, 2012 21:10 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:zmieniając temat...
Gosia, mój małżon po tym co usłyszał ode mnie (a ja od Hogaty) o Pysiu powiedział: chcę go zobaczyć.....

Że od kogo?

Dajcie mi papierosa!
najszczesliwsza

Post » Śro sty 11, 2012 21:13 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:
johaśka pisze:zmieniając temat...

Że od kogo?

Dajcie mi papierosa!

a przyjdź to ci dam... leży pół paczki w szafce.....

no od ciebie.... kto powiedział, że Puś jest przekochany?
kurde, jeżdżę po tym Zawodziu z nadzieją ze Go zobaczę a on siedzi w ciepełku domowym i nie raczy się ciotce pokazać....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro sty 11, 2012 21:15 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:
vip0 pisze:Ja to przerobiłam...cały ogrom tego cierpienia...i Wiktora, i mojego...

Małgosia nie porównuj!
Zrobiłaś dla Wiktora WSZYSTKO co było możliwe.
A tam?

Ale mniej przez to nie boli :( ....

vip

Post » Śro sty 11, 2012 21:17 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

No nie ujadę, Agata mi Puśka reklamuje :D !
Asia, to nie wiesz, co sie robi?
Się mówi, że sie przejeżdża... :D .

vip

Post » Śro sty 11, 2012 21:19 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosia... ja dzisiaj tylko 2h pracowałam a koło Ciebie byłam z 3 razy :)
no Agata reklamuje.... "weź sobie kask bo Pus barankuje jak zawodowy hokeista..." czy jakos tak to brzmiało ;)

oho... Agata się nie odzywa, pewnie leci do mnie po fajki....
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia][następna]