Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć kudłate i mniej kudłate....Lulu idę.Tuśki mają grzecznie spać.Duża też.
słyszałyto odmaszerować
Już idziemy!
i tak ma być![]()
![]()
![]()
Czekaj , tylko wróć.
Moderator: Estraven
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć kudłate i mniej kudłate....Lulu idę.Tuśki mają grzecznie spać.Duża też.
słyszałyto odmaszerować
Już idziemy!
i tak ma być![]()
![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:dobra chyba odpowiedziałam juz na wszystko z wczoraj - znikłam bo mi sie zawiesiło padło
a teraz sie przywitam i zaraz zmykam

Kociara82 pisze:hej kocie slonkaDopiero niedawno ta czesc powstala a juz dobilyscie do setki... Jak ja mam za wami nadazyc?
Szura-najmysi mama pisze:Czyham na nowy wątMoże uda mi sie zalapac na 1 albo chociaż 2 strone, a nie na 32
![]()
kalair pisze:Kociara82 pisze:hej kocie slonkaDopiero niedawno ta czesc powstala a juz dobilyscie do setki... Jak ja mam za wami nadazyc?
Zaglądać Cioteczko!![]()
![]()
Nie tak niedawno, ale jak ja mam teraz zakładać cokolwiek, fuj..

Kociara82 pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:hej kocie slonkaDopiero niedawno ta czesc powstala a juz dobilyscie do setki... Jak ja mam za wami nadazyc?
Zaglądać Cioteczko!![]()
![]()
Nie tak niedawno, ale jak ja mam teraz zakładać cokolwiek, fuj..
?? czemu fuuuuj?kotusie sa mniaaaaaaam, wiec zakladanie watku tez musi byc mniaaaaaaam

Kociara82 pisze:nie narzekaj, ciesz sie, ze masz chociaz lapka, bo jakbys nie miala i lapka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 14 gości