Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 04, 2012 21:49 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

byłoby szkoda shalom, naprawdę :(
więc lepiej napisz cos raz na jakąś chwilke, albo tylko fotke wrzuć :wink:
ale nie znikaj.

A tym pseudo-ludziom dobrze byłoby powiedzieć, że jak jeszcze kiedykolwiek kot ugryzie kogokolwiek - to należy bezwzględnie zawiadomic jakąś miejscową fundację, złapac kota w klatke- łapke i odwieźć do lecznicy - koniecznie zdrowego - na obserwację pod kątem wścieklizny - dla zabezpieczenia pogryzionego. Może to uchroni kolejne zwierzę przed takim bestialstwem :(

Ludzie są jednak naprawdę beznadziejni...
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon cze 04, 2012 21:51 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Czasem podczytuję wąty, ale jestem daleko w tyle, więc nie raz bez sensu tak wcisnąć się między zdania, a czasem starczy mi czasu i przytomności umysłu jedynie na czytanie :lol:

W tym miesiącu się bronię... Trzymajcie kciuki :D
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pon cze 04, 2012 21:56 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Duszek686 pisze:byłoby szkoda shalom, naprawdę :(
więc lepiej napisz cos raz na jakąś chwilke, albo tylko fotke wrzuć :wink:
ale nie znikaj.

A tym pseudo-ludziom dobrze byłoby powiedzieć, że jak jeszcze kiedykolwiek kot ugryzie kogokolwiek - to należy bezwzględnie zawiadomic jakąś miejscową fundację, złapac kota w klatke- łapke i odwieźć do lecznicy - koniecznie zdrowego - na obserwację pod kątem wścieklizny - dla zabezpieczenia pogryzionego. Może to uchroni kolejne zwierzę przed takim bestialstwem :(

Ludzie są jednak naprawdę beznadziejni...

Duszku ja już się nakrzyczałam w słuchawkę co się robi :oops: :evil: raczej nie ma tam żadnej wścieklizny, koty sam tam od dawna, H często do nich zagląda, głaskał niektóre i albo były przyjacielskie, albo trzymały dystans. Podejrzewam, że to wina kolejnego rozpieszczonego dzieciaka, którego nikt nie nauczył, że kot to żywa czująca istota, a kot wolnożyjący, to jednak dzika istota. Pewnie w jakiś sposób dręczył biednego zwierzaka, aż ten nie wytrzymał :?
H jutro ma się dowiedzieć co zrobili. Nawet nie ma jak i gdzie naskarżyć, bo co powiemy? Kto wysłucha? Najchętniej to bym tym idiotom wór na głowę nałożyła :evil: :evil: jak sobie pomyślę jak ten kot musiał się bać, to aż mnie wszystko w środku boli. Ehh trzeba wyłączyć myślenie.
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pon cze 04, 2012 22:02 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

shalom
nie odchodź
załóż nowy wątek, najwyżej z rzadka się odezwiesz
fotkę wrzucisz itepe
mamy zaabonowane twoje wpisy, to nas forum powiadomi
weź, nie bądź taka
Gdzie się dowiemy o:
Konan the handsome
Prozac the sweetest
Frejka the freak

Za obronę wielkie kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pon cze 04, 2012 22:17 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

o to to właśnie :ok:

a co do wścieklizny - to wiem, że jej najprawdopodobniej nie ma.
Ale chodzi o to, by tych ludzi nastraszyć.
by uświadomili sobie, ze dobro i zdrowie tego zwierzaka - co można stwierdzic po przejściu 15-dniowej obserwacji - stanowi dla nich gwarancję, ze tez będą zdrowi - po pogryzieniu.
wścieklizna może sie ujawnic nawet rok po ugryzieniu - nie sądzę, by jakikolwiek człowiek chciał życ tak długo w niepewności :twisted:
Ostatnio edytowano Pon cze 04, 2012 22:18 przez Duszek686, łącznie edytowano 1 raz
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon cze 04, 2012 22:17 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

pozytywka pisze:shalom
nie odchodź
załóż nowy wątek, najwyżej z rzadka się odezwiesz
fotkę wrzucisz itepe
mamy zaabonowane twoje wpisy, to nas forum powiadomi
weź, nie bądź taka
Gdzie się dowiemy o:
Konan the handsome
Prozac the sweetest
Frejka the freak

Za obronę wielkie kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

AMEN
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto cze 05, 2012 8:34 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Ech, naprawdę nie chciałam żeby mnie ktoś namawiał do zostania, dlatego dopiero teraz mówię o tym co postanowiłam dawno temu. Mam zwyczajnie potrzebę na jakiś czas zakończyć swoje uzewnętrznianie się, chociaż tak jak mówię wcale nie uciekam z miau i wcale nie zamilknę na temat swoich futer 8) Pewnie za jakiś czas wrócę z reaktywacją :wink:

Tymczasem prawie się porzygałam jak weszłam w tego linka :? :evil: tak a propo ludzi...
http://www.joemonster.org/art/20256/Czy ... afia_latac
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto cze 05, 2012 8:37 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

są ludzie i parapety
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Wto cze 05, 2012 8:55 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

mam nadzieję, że ten pan tez wpadnie pod samochód i zostanie poddany taksydermii
i że mu cos zamontują do doopy, żebym mogła zobaczyć jak lata
:evil:
jemu ewidentnie wymontowali coś z mózgu

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto cze 05, 2012 9:09 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

[...] :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto cze 05, 2012 9:12 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

to sie nazywa bezczeszczenie zwłok
ale może panu po smerci ktoś dla jaj zamontuje w końcu mózg

proponuje żeby po własnej śmierci przerobił sie na hydrant coby na niego psy lały

Karolek(ona)

Post » Wto cze 05, 2012 9:19 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Mam taką refleksję: Lubię ludzi i nawet nie jestem do nich uprzedzona, dopóki nie poznam ich stosunku do zwierząt, albo nie usłyszę jak traktują swoje czy w ogóle jakiekolwiek.
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto cze 05, 2012 17:31 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

nie zostawiaj nas...buziaki
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Czw cze 21, 2012 7:31 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Jak Wasze koty znoszą burze?
Bo nasz Konan boi się bardzo :( żal mi go bo wczoraj wieczorem była olbrzymia burza, a potem całą noc jeszcze waliło.
Nowa piszcząca mysz robi furorę w stadzie :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw cze 21, 2012 7:35 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Behemot przysiada się w takich wypadkach trochę bliżej, z miną "własnie byłem w pobliżu" :mrgreen:
Burzy boi sie tylko w terenie i wtedy z wrzaskiem wpada do domku :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]