Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jokototo pisze:mnie się w "Czarownicach z Eastwick" bardzo podobał. Diabeł wypisz wymaluj
vip0 pisze:Bo wogóle mnie sie wydaje, że negatywni, do szpiku źli bohaterowie są znacznie bardziej barwni, ciekawsi i- nie ukrywam- również najczęściej fizycznie atrakcyjniejsi od tych pozytywnych...
jokototo pisze:moja ulubiona scena to jak idzie ulicą a one mu kuku robią za pomocą "laleczki"
jokototo pisze:vip0 pisze:Bo wogóle mnie sie wydaje, że negatywni, do szpiku źli bohaterowie są znacznie bardziej barwni, ciekawsi i- nie ukrywam- również najczęściej fizycznie atrakcyjniejsi od tych pozytywnych...
pewnie widziałaś film "Monster". Tam główna bohaterka była wyjątkowo odrażająca i wyjątkowo nieatrakcyjna i wyjątkowo nie wzbudzająca żadnych pozytywnych uczuć.
puszatek pisze:Małgosiu...dostałam kolejne cudeńka i rozpętałam wojnę...bo wszystkie...wszyściutkie
podobają się Izie, jest zachwycona![]()
![]()
vip0 pisze:jokototo pisze:moja ulubiona scena to jak idzie ulicą a one mu kuku robią za pomocą "laleczki"
O tak, też mi się najbardziej podoba!
Też bym taką laleczkę chciała....
Tylko to ponoć taki " ichni " szaman musi zrobić, jakoś na " b " się nazywa..
Bo inaczej to nie działa taka laleczka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości