MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :) :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 20, 2012 9:55 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

Kociara82 pisze:no to sie ciesze, ze dasz rade udzwignac tyle tego szczescia :D

dbaj o niego najlepiej jak mozna, a z czasem, gdy sie w pelni zaaklimatyzuje, przekonasz sie, jakim jest wspanialym kumplem :)
gdyby cokolwiek sie dzialo kiedykolwiek, jakis najdrobniejszy kryzys, cokolwiek cie zaniepokoi w jego zachowaniu-pisz, dzwon, wal jak w dym, nie czekaj na nic! :piwa:

I pamiętaj Żaneta te słowa napisała matka chrzestna Maniusia :wink: :lol:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pt kwi 20, 2012 10:43 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

To znaczy, ze jak Maniek sie poskarzy to jestem caput?! To dodatkowo motywuje...

zaneta22

Od: Pt kwi 13, 2012 14:54

Post » Pt kwi 20, 2012 10:51 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

Wiesz, całe miau Ci się na chatę zwali i będzie kocówa ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt kwi 20, 2012 11:17 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

zaneta22 pisze:Obiecuję! :) :piwa:

To już dziś! Już dziś w domu razem! :dance2: :spin2: Latam po mieszkaniu jakbym królową brytyjską na audiencję miała przyjąć! :)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Maniek, ale Ci sie, kochanie trafila zwariowana Duza z takim poczuciem humoru... Bedziesz mial wesolo, skarbie :D
Ja wpadlam tu tylko na 5 min, bede pozniej, jak chlopaki pojada, zaraz sie zbieram do nich, ucalowac oba kochane lepeczki na nowa droge zycia :) :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Manieczku, pamietaj! Dbaj o siebie i badz szczesliwy, to jest najwazniejsze! :piwa: :ok: :ok: :piwa:

Gosia, nie strasz dziewczyny bo sie jeszcze rozmysli w ostatniej chwili i bedzie trzeba kota z drogi zawracac :roll:
Edya, litosci, cale miau?! 8O Z tego co wiem, Zaneta ma niewielkie mieszkanko, gdzie to wszystko pomiesci? :D

Dobra, lece jeszcze do Teosia na watek i mykam do skarbenkow :)
Ciesze sie niesamowicie, ze szczescie tak sie do obu usmiechnelo :) Oba fajne kocurki i do fajnych domkow trafia :) :piwa: :ok: :ok: :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt kwi 20, 2012 11:21 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

aha! Dzwonily do mnie Tyskie Mruczki, zeby Ciocie Zanete zaprosic na inne watki mrusiow :) W koncu Manius byl jednym z nich tyle czasu, a teraz bedzie Warszawskim Mruczkiem :kotek: :piwa: :1luvu: :ok:

Kociara82

Post » Pt kwi 20, 2012 11:23 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

Ale chłopakowi się udało powinien mieć na drugie szczęściarz :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt kwi 20, 2012 11:25 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

noooo.... Krol Manius Lew Szczesciarz Wielki :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Pt kwi 20, 2012 12:08 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

Rozmysli?! No nie zartujcie! Toz to milosc od pierwszego wejrzenia! To nie kaprys ani zauroczenia, to swiadomy wybor na cale zycie! :* a charakterki to oboje mamy bardzo niezalezne, bo ani ja nadgorliwa nie jestem ani on nie lubi byc traktowany jak zabawka. Ja to rozumiem, ze ma swoj charakter i swoje humory, jak kazdy z nas. Do dzieci sie Manius nie nadaje, bo by go zameczyly. Do innych zwierzat tez nie, bo to Krol Manius I i chce byc Gwiazda. :) i zarazki moglby zlapac. Ja traktuje zwierzeta jak ludzi. Czesto nawet lepiej. :) moi znajomi, ktorzy kotow nie maja nie rozumieja, ze one wiedza czego chce, ze rozumieja i ze mozna z nimi rozmawiac i zyc jak w rodzinie. To taki sam czlonek rodziny jak brat czy dziecko, a moze nawet lepiej, bo to Nasz swiadomy wybor a nie przypadek.

A Tyskie mruczki obiecuje, ze odwiedze osobiscie! A jak dopadne komputer to jeszcze dzis wirtualnie. :*

zaneta22

Post » Pt kwi 20, 2012 18:28 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

nie no, nikt nie watpi, ze moglabys sie rozmyslic :) Ale Maniek cos nie bardzo mial ochote jechac, bardzo protestowal i stawial opor

Kociara82

Post » Pt kwi 20, 2012 18:29 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

Ależ piękne zakończenie setki :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
I oczywiście czekamy na wąteczek Maniuśkowy :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt kwi 20, 2012 18:34 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

Ojej, mam nadzieję, że w miarę to zniesie. :oops:

Już wyjechali? Jak po podaniu leku?

zaneta22

Post » Pt kwi 20, 2012 18:38 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

zaneta22 pisze:Rozmysli?! No nie zartujcie! Toz to milosc od pierwszego wejrzenia! To nie kaprys ani zauroczenia, to swiadomy wybor na cale zycie! :* a charakterki to oboje mamy bardzo niezalezne, bo ani ja nadgorliwa nie jestem ani on nie lubi byc traktowany jak zabawka. Ja to rozumiem, ze ma swoj charakter i swoje humory, jak kazdy z nas. Do dzieci sie Manius nie nadaje, bo by go zameczyly. Do innych zwierzat tez nie, bo to Krol Manius I i chce byc Gwiazda. :) i zarazki moglby zlapac. Ja traktuje zwierzeta jak ludzi. Czesto nawet lepiej. :) moi znajomi, ktorzy kotow nie maja nie rozumieja, ze one wiedza czego chce, ze rozumieja i ze mozna z nimi rozmawiac i zyc jak w rodzinie. To taki sam czlonek rodziny jak brat czy dziecko, a moze nawet lepiej, bo to Nasz swiadomy wybor a nie przypadek.

A Tyskie mruczki obiecuje, ze odwiedze osobiscie! A jak dopadne komputer to jeszcze dzis wirtualnie. :*

no wlasnie, masz duzo racji w tym co piszesz. Ja do dzis nie moge zapomniec przykrej sytuacji, gdy podczas jednej z akcji adopcyjnych (nie bylo tam kotow Justy) odnosilam jedna kilkumiesieczna burasie do nowego domku. Jakis wewnetrzny glos podpowiadal mi, zeby brac kicie i zwiewac z tamtego domu ale juz... Dalam szanse jednak tej osobie. Niedlugo potem koteczka "uciekla" nikt nie wie kiedy, jak, gdzie... Podobno jej szunako... Wlasnie... PODOBNO! Ale nie dlugo, bo jakis tydzien po jej zaginieciu osoba, ktora kotke wydawala do adopcji (ja bylam tylko przypadkowym posrednikiem) dowiedziala sie, ze kotki juz nie szukaja, bo...
"to tylko kot, widocznie wybral wolnosc"... Byl to koniec pazdziernika o ile dobrze pamietam, wowczas bylo jeszcze bardzo bardzo cieplo jak na te pore roku. Los kici nieznany do dzis.

Kociara82

Post » Pt kwi 20, 2012 18:58 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

zaneta22 pisze:Ojej, mam nadzieję, że w miarę to zniesie. :oops:

Już wyjechali? Jak po podaniu leku?

no, w samochodzie troszke niespokojny byl, rozgladal sie, chcial wyjsc chyba. Mysle, ze on sie troszke tej zmiany boi, nie wie, co go czeka i byc moze mysli, ze znow straci dach nad glowa, ze bezdomny znow bedzie... :( Doskonale pamieta, ze ktos juz w podobny sposob kiedys go skrzywdzil, bo to 100% domowy kot Najpierw jechali do weta, ja juz z nimi nie jechalam, bo:
a) nie zmiescilabym sie juz
b) mialam jeszcze cos zalatwic w swojej sprawie...

Kociaste juz w Bieruniu, wyjazd planowany na ok.20:30 o ile dobrze zrozumialam.
Po leku ok, Maniek dostal od wetki zyczenia na nowa droge zycia i mnostwo jej pozytywnej energii. :)
Nawet ona go polubila :D

Kociara82

Post » Pt kwi 20, 2012 19:02 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

Manieczku szczęśliwej drogi i szczęśliwego nowego życia chłopaku !:ok:
Jak rzadko, jestem pewna, że będzie ono właśnie takie. Dobre i szczęśliwe :ok:

Tak oto dobiliśmy do setki.

Żanetko może załóż nowy wąteczek Maniusiowi?

Olu bo Mańka nie da się nie lubić :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt kwi 20, 2012 19:05 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

Ha,na pewno nowy wąteczek będzie,Żanetka już ma plany czuję 8)

Jejku,ja dopiero jutro wieczorem wieści przeczytam
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]