Sprobuje doczytac o co tu chodzi-remont to jednak straszne slowo-ale jeden pokoj juz mam w kolorze soczystej moreli

Juz doczytalam:
1. Nawet jakby ktos chcial mi dac kota ,to nie wezme-Gucio w traumie rmeontowej przetrwal pod narzuta caly dzien i wiele wody uplynie zanim dojdzie do siebie ,a jutro cd go czeka.
2. Od tego watku samoistnie sie uzaleznilam,lubie i łosie i wielblady-jak sie dopchac do tajnego watku?
3. Nie zmaierzam sie tez ekscytowac tym,kto usiluje mataczyc.....wystarczy mi wlaczyc tvn 24 i wiem ,ze niektorzy ludzie niczego sie nie naucza,a leczyc nie maja ochoty,wiec po co na nich tracic czas
4. Roznosi mnie z radosci ,ze mam morelowy pokoj....i dobija ilosc rzeczy do przelozenia,segregowania itp.-ktos chetny do pomocy?

5. Ja jestem upaprana farba-ale to normalne,ale zyskalam tez kota .....moj rudy klasyk jest aktualnie rudo-bialym kotem.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.