Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Ja kupiłam taką w Lery Merlin
http://www.leroymerlin.pl/produkty/lamp ... 43125.html
Do kontaktu, zapala się jak się robi ciemno, z czujką jest. Ta akurat świeci na niebiesko ale też jest zielona i biała.
Anna61 pisze:Bunia jak krąży w dzień koło kuwet to jej pogrożę palcem i powiem,-Buniu! to idzie do kuwety zrobić.
JaEwka pisze:Anna61 pisze:Bunia jak krąży w dzień koło kuwet to jej pogrożę palcem i powiem,-Buniu! to idzie do kuwety zrobić.
To widzę, że Bunia jak Wilczka
JaEwka pisze:Aniu ty się ciesz że na płytkiWczoraj Wilczka gdzieś sobie zmierzała i Nina się na nią zaczaiła no to żeby na nią nie skoczyła to ją podniosłam. Nina syk a Wilczka pierd i sraka (typowa wodna sraczynka...) na dywan
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Wilczka jest debeściara pod względem sikania i srania w różne miejsca. Nasiuranie do cukiernicy (jak ona tam trafiła??) i nasranie do patelni to po prostu mistrzostwo
Gibutkowa pisze:Wilczka jest debeściara pod względem sikania i srania w różne miejsca. Nasiuranie do cukiernicy (jak ona tam trafiła??) i nasranie do patelni to po prostu mistrzostwo
Anna61 pisze:Ja zauważyłam, że koty zdecydowanie wolą mniejsze kuwety i preferują je odkryte, tyle, że wiadoma sprawa co się dzieje ze żwirkiem, jak tam kopalnie sobie robią albo tyłek za kuwetą jest.![]()
Gibutkowa pisze:Anna61 pisze:Ja zauważyłam, że koty zdecydowanie wolą mniejsze kuwety i preferują je odkryte, tyle, że wiadoma sprawa co się dzieje ze żwirkiem, jak tam kopalnie sobie robią albo tyłek za kuwetą jest.![]()
Nawet mnie nie załamuj... mam narożną kuwetę małą, specjalnie kupioną coby się w łazience mieściła. Teraz jest w pokoju Frani, bo to jej kuweta. Mam też wielgachną kuwetę krytą, w której zmieszczą się dwa duże koty. I co? I wszystkie trzy szczają i srają do tej małej... A jak tylko usłyszą że jest kuweta czyszczona to lecą na wyścigi kto pierwszy zdąży nasikać do wysprzątanej kuwety
Porąbane mam te koty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Gosiagosia, Lifter i 1117 gości