Ciastek, Całusek i Mia. Moje TryKoty!Najnowsze zdj.str.96 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 17, 2011 0:37 Re: Ciastek, Całusek i Mia. Moje TryKoty!Najnowsze zdj.str.96 :)

Mela z wycietym kwadracikiem ;) Smiesznie wyglada ;) Czarny kot wygolony wyglada jakos zupelnie inaczej od jasnego kota. Porownywalam wygolone lapki moich ogonow i Saya miala widoczna jasna skore, a Yoshi w wygolonym miejscu byl popielaty ;)

Moje koty tez sie tak zasadzaja na siebie jak Mela na Mie :D
Bisou jaki ma ogon 8O Caly czas taki ma ? Moja Saya ma taka ogromna kite tylko jak sie napuszy, niestety nigdy nie udalo mi sie jej zlapac na zdjeciu.
Eh.. Mia ... Uwielbiam trzykolorki :mrgreen: Ale chyba jedna na gospodarstwo domowe w zupelnosci wystarczy. Jakos nie wyobrazam sobie miec wiecej kolorek :lol:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Czw mar 17, 2011 9:52 Re: Ciastek, Całusek i Mia. Moje TryKoty!Najnowsze zdj.str.96 :)

Agor-ia pisze:Mela z wycietym kwadracikiem ;) Smiesznie wyglada ;) Czarny kot wygolony wyglada jakos zupelnie inaczej od jasnego kota. Porownywalam wygolone lapki moich ogonow i Saya miala widoczna jasna skore, a Yoshi w wygolonym miejscu byl popielaty ;)

Moje koty tez sie tak zasadzaja na siebie jak Mela na Mie :D
Bisou jaki ma ogon 8O Caly czas taki ma ? Moja Saya ma taka ogromna kite tylko jak sie napuszy, niestety nigdy nie udalo mi sie jej zlapac na zdjeciu.
Eh.. Mia ... Uwielbiam trzykolorki :mrgreen: Ale chyba jedna na gospodarstwo domowe w zupelnosci wystarczy. Jakos nie wyobrazam sobie miec wiecej kolorek :lol:

Bisou ma taki ogon cały czas, bo on jest półdługowłosy - a na ogonie wydaje się całkiem długowłosy ;) Zdecydowanie zgadzam się, że jedna szylkretka/trikolorka w domu wystarczy - toż to mała torpeda siejąca zniszczenie :lol:
Meli całe szczęście odrasta już włos, więc ma tam taki czarny meszek -a skóra pod spodem jest ciemna :)

Nadszedł czas, że muszę stworzyć nowy wątek...

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Czw mar 17, 2011 9:57 Re: Ciastek, Całusek i Mia. Moje TryKoty!Najnowsze zdj.str.96 :)

No, ja czekam cierpliwie. U nas już powstał. Kicie zapraszają wszystkich chętnych- można skorzystać z linka w podpisie.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw mar 17, 2011 11:20 Re: Ciastek, Całusek i Mia. Moje TryKoty!Najnowsze zdj.str.96 :)

Kochani, zapraszam Was serdecznie do nowego wątku TryKotów. Jesteście tam gośćmi honorowymi - bez Was, piszących i czytających, w ogóle nie byłoby tej historii :)
Dziękuję!
Do zobaczenia w drugiej części przygód Ciastka, Mii, Całuska i gości :)

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

[poprzednia]