Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaśku, współczuję, ja mam też takie dwa dzikusy. Są od małego, a trzeba sztuki żeby je pogłaskać. Modlę się do wszyskich bogów żeby były zdrowe, bo jak im podać lekarstwo???kropkaXL pisze:Emilko-ale charakter Antosia ma zupełnie inny-to nadal pół dzika koteczka,chociaz jest u mnie od 3 -4 miesiecznego kociaka-nie daje się brac na ręce,nie daje sie pogłaskac-no chybaże sama ma na to ochotę!
Pewnie że dobrze, nie ma to jak pozwolić kotu wolno żyć.. Szczególnie po wcześniejszym "zniewoleniu"..kropkaXL pisze:Emilka 77 pisze:Kasiu.ten co tak zrobił,nie zasługuje,żeby jego nazwać człowiekiem.Jak można zrobić coś tak okrutnego i spokojnie spać,i patrzeć na siebie w lusterko,po czymś takim nie mogła bym sobie spojrzeć w oczy....Do takich ludzi nawet nie mam nienawiści,poprostu brzydze się takim kimś.
Emilko-ludzie sa tak bezmyślni-pewnie mysleli,że dobrze zrobili,nawet im do głowy nie przyszło,jak wielką krzywdę kocinie zrobili!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 96 gości