Kuba i Rosen oraz... Yuki...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 06, 2011 18:45 Re: Kuba i Rosen oraz... Yuki...

Generalnie dziewczyny nie dajcie się z zarciem zwariowac. Jak lubi, je z apetytem nawet fioletowe czy feli, jest zdrowy - nie ma co na siłe zmieniac. Kazdy chce dac im to co najlepsze, ale w praktyce to co niby najlepsze czasem do paszczy wejsc nie chce i juz :mrgreen: Nic gorszego nie ma nic sfrustrowany kot :wink:

Po miesie barfowym kooooo naprawde mało co zauwazalne sa. Czasami jaką kuleczkę przegapię w mojej mega kuweci i wychodzi dopiero przy okazji :mrgreen: Ale oczywiscie, że tuz po zrobieniu zapaszek jest ale pieronsko szybko znika. Nie ma takiej akcji, ze zapach mnie do łązienki zwabia :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie lut 06, 2011 18:49 Re: Kuba i Rosen oraz... Yuki...

setka!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: Będzie nowy wąt! :piwa:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lut 06, 2011 19:19 Re: Kuba i Rosen oraz... Yuki...

Mam nadzieje, ze nie przegapie nowego wateczku.

Psiamusia tez barfujesz?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Nie lut 06, 2011 19:46 Re: Kuba i Rosen oraz... Yuki...

Felix nie jest jakiś super hiper w składzie ale...nie jadaja go też jako główne danie tyko jako rarytasik. Ludzie też nie jadają tylko i wyłącznie najlepszych jakościowo mięs, czy innych naj naj dla człowieka rzeczy. Cieszę się osobiście, że zjadają z apetytem i nie muszę wyrzucać do kosza niezjedzonej puszki jak w Animondzie czy AlmoNature...Po Bozicie moje miały rewolucję jakich mało -zarówno po kartoniakch jak i karmie - podejść było kilka, Applaws niby taki super hiper ale...wolą lecieć z wagi i głodować niż jeść odpowiednią ilość. Tak więc uważam, że nie dajmy się zwariować.

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie lut 06, 2011 20:01 Re: Kuba i Rosen oraz... Yuki...

shira3 pisze:
mmk pisze: Rosen zdębiał. Rzucił szybie spojrzenie na gryzącego Kubę - na Tża - na Kubę - na Tża... W końcu spojrzał na mnie i wydobył z siebie głośne, rozpaczliwe, płaczące "miaaauuuuuu". Ton jego głosu przypominał idealnie głos skarżącego się dziecka "mamo, on dostał, a ja nie" :lol:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Wyobraziłam to sobie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Cały Rosen... nic nie wydoroślał. Nic a nic. 8)

Zajrzałam w poszukiwaniu fot...
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Nie lut 06, 2011 20:04 Re: Kuba i Rosen oraz... Yuki...

Moze beda na nowym wateczku Agn ;-)

Asia swieta racja. Ja sobie tez nie kupie cos drogiego do jedzenia, bo mnie nie stac. A moje tak gardza lepsza karma, ze nie daje, bo szkoda mi jest wyrzucic pieniadze do smietnika. Felixa dostaja tylko po 50 g, wiec to nie jest wiele.

SecretFire

Post » Pon lut 07, 2011 16:51 Re: Kuba i Rosen oraz... Yuki...

Setka? 8O O nie, nie dziś, dziś nie mam czasu :mrgreen:

Agn pisze:
shira3 pisze:
mmk pisze: Rosen zdębiał. Rzucił szybie spojrzenie na gryzącego Kubę - na Tża - na Kubę - na Tża... W końcu spojrzał na mnie i wydobył z siebie głośne, rozpaczliwe, płaczące "miaaauuuuuu". Ton jego głosu przypominał idealnie głos skarżącego się dziecka "mamo, on dostał, a ja nie" :lol:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Wyobraziłam to sobie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Cały Rosen... nic nie wydoroślał. Nic a nic. 8)

Zajrzałam w poszukiwaniu fot...

Trochę wydoroślał :lol: Czasem potrafi wysiedzieć 10 minut na kolanach bez ciumkania :wink: Kochany, radosny, towarzyski wariat z niego jest cały czas 8)
Fotki będą. Muszę je zebrać i powybierać, bo koty niekoniecznie chcą współpracować. Wiem, że dawno nie było zdjęć, nadrobię to niedługo i uprzedzam - będzie "Kubusiowy szok", węże i myszy :mrgreen:

Yuki nie daje mi spać :roll: Przychodzi w nocy i domaga się pieszczot... Wyhodowałam potwora :twisted: A właśnie - czy wiecie może jak kociaki nawołują matkę? Yuki w zasadzie nie miauczy tylko wydaje z siebie jakieś krótkie, czasem skrzekliwe i urywane dźwięki. Nie wiem dlaczego, ale niektóre z tych dźwięków kojarzą mi się z nawoływaniem matki :?

Pewnie, że nawet najgorsze jedzenie od czasu do czasu to nie jest koniec świata. Też przecież dałam moim gratisowe fioletowe :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pon lut 07, 2011 17:24 Re: Kuba i Rosen oraz... Yuki...

mmk pisze:
Pewnie, że nawet najgorsze jedzenie od czasu do czasu to nie jest koniec świata. Też przecież dałam moim gratisowe fioletowe :wink:

Nie wiem skąd...nie wiem jak...Dziś dostałam fioletowe pudełko z gratulacjami, że mój kotek skończył roczek 8O 8O Ani mój kot (żaden) roku nie kończył ani nie wypełniałam żadne fioletowej ankiety...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon lut 07, 2011 22:11 Re: Kuba i Rosen oraz... Yuki...

Fioletowe widzę rządzi. Nawet jak sie nie prosi to sie go dostaje :mrgreen:

Czekamy na nowy wątasik :wink:

Dorotko, koty me częściowo sa barfowane juz od ponad półtorej roku. Ale całkiem to nie :wink:
Obrazek

psiama

Post » Śro lut 09, 2011 11:39 Re: Kuba i Rosen oraz... Yuki...

Hej Wam :-) Mmk zrob nowy wateczek, zebym sobie jeszcze mogla zaznaczyc... :1luvu:

Jak nie, to zegnam sie juz teraz i zobacze potem. Zyjcie w zgodzie i humorze! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

SecretFire

Post » Śro lut 09, 2011 13:06 Re: Kuba i Rosen oraz... Yuki...

O matko, aż mi się łezka zakręciła ... :(
Obrazek

psiama

Post » Śro lut 09, 2011 16:08 Re: Kuba i Rosen oraz... Yuki...

Secret nie dam rady :( Wróć do nas jak dasz radę, może już będziemy w nowym wątku :roll: Mam ostatnio za dużo na głowie i po prostu nie jestem w stanie zrobić wszystkiego, co bym chciała :roll: Teraz usiadłam do komputera tylko dlatego, że Rosen domaga się uwagi a niczego innego z kotem na kolanach i jedną wolną ręką robić się nie da :wink: Będziemy tęsknić za Tobą!

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw lut 10, 2011 21:44 Re: Kuba i Rosen oraz... Yuki...

Mmk się obija? :roll: Chcemy nowego wąta i nowych fot! :!: :!: :idea:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt lut 11, 2011 9:42 Re: Kuba i Rosen oraz... Yuki...

shira3 pisze:Mmk się obija? :roll: Chcemy nowego wąta i nowych fot! :!: :!: :idea:

popieram przedpiszczynie w pełnej rozciągłości, a nawet dodam wiecej... jestem za :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Sob lut 12, 2011 23:19 Re: Kuba i Rosen oraz... Yuki...

Jutro będę u mmk, może ją namówię na nowy wąt :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]