Wielbłądzio pisze: Milioner-kociarz z solidną willą pilnie poszukiwany. Nie pogniewam się, gdyby przy okazji był mądry, przystojny i fajny w łóżku
Poszukaj dwóch....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze: Milioner-kociarz z solidną willą pilnie poszukiwany. Nie pogniewam się, gdyby przy okazji był mądry, przystojny i fajny w łóżku
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze: Milioner-kociarz z solidną willą pilnie poszukiwany. Nie pogniewam się, gdyby przy okazji był mądry, przystojny i fajny w łóżku
Poszukaj dwóch....![]()
Ale bym wtedy miała kotów
.
Alyaa pisze:Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze: Milioner-kociarz z solidną willą pilnie poszukiwany. Nie pogniewam się, gdyby przy okazji był mądry, przystojny i fajny w łóżku
Poszukaj dwóch....![]()
Ale bym wtedy miała kotów
.
Przynajmniej trzech...TZ i tak forum nie czyta
bubor pisze:Ani ze mnie milioner , ani nie mam wilii , ani przystojny nie jestem więc jak by nie patrzeć zdecydowanie się nie kwalifikuję![]()
.
Wielbłądzio pisze:bubor pisze:Ani ze mnie milioner , ani nie mam wilii , ani przystojny nie jestem więc jak by nie patrzeć zdecydowanie się nie kwalifikuję![]()
.
Nie ustosunkowałeś się (nomen omen) jeszcze do ostatniej, jakże istotnej, kwestii
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:bubor pisze:Ani ze mnie milioner , ani nie mam wilii , ani przystojny nie jestem więc jak by nie patrzeć zdecydowanie się nie kwalifikuję![]()
.
Nie ustosunkowałeś się (nomen omen) jeszcze do ostatniej, jakże istotnej, kwestii
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 93 gości