Nelly pisze:kalair pisze:[
![]()
Mrozu wszyscy mają dość..
Cześć Wam!
Cześć![]()
A meteorolodzy nie mają widać pojęcia kiedy naprawdę się ociepli
Mają maja, teraz wychodzi że po 19!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nelly pisze:kalair pisze:[
![]()
Cześć Wam!
Cześć![]()
kalair pisze:Nelly pisze:kalair pisze:[
![]()
Cześć Wam!
Cześć![]()
Mają maja, teraz wychodzi że po 19!![]()
Danusia pisze:.
A my myslimy zmienic na gazowe,też drogie ,ale przynajmniej mniej roboty z tym paleniem będzie, no i stała temperatura w domu będzie. teraz tez mamy nierówną ,a to niefajnie, dlatego wiem co to znaczy i szczerze Ci tego zimna wspólczuję.
Nelly pisze:Danusia pisze:.
A my myslimy zmienic na gazowe,też drogie ,ale przynajmniej mniej roboty z tym paleniem będzie, no i stała temperatura w domu będzie. teraz tez mamy nierówną ,a to niefajnie, dlatego wiem co to znaczy i szczerze Ci tego zimna wspólczuję.
CO gazowe to moje marzenie i na pewno się spełni, tylko nie wiem jeszcze kiedy![]()
Może do ciężkej starości zdążymy
Nelly pisze:Danusia pisze:.
CO gazowe to moje marzenie i na pewno się spełni, tylko nie wiem jeszcze kiedy![]()
Może do ciężkej starości zdążymy
kothka pisze:A moje to kominekGazowe tylko jako uzupełnienie (koszt gazowego jest koszmarny, mówię z doświadczenia
, fakt że wygodne )
Nelly pisze:kalair pisze:Nelly pisze:kalair pisze:[
![]()
Cześć Wam!
Cześć![]()
Mają maja, teraz wychodzi że po 19!![]()
Oni nie są w stanie wiedzieć co będzie po 19-tym. Cały czas "wróżą z fusów". Już miało być cieplej od tego tygodnia i co?
Pewne tam założenia, przewidywania w oparciu o coś tam mają, ale to tylko założenia, przypuszczenia.
Danusia pisze:kothka pisze:A moje to kominekGazowe tylko jako uzupełnienie (koszt gazowego jest koszmarny, mówię z doświadczenia
, fakt że wygodne )
no napewno kosztowne, u nas powinno się w 20.000 zmieścić. Ale normalne CO na węgiel to też nas kiedyś sporo kosztowalo,ale wymaga już wymiany, więc gazowe będzie napewno wygodniejsze.
kothka pisze:Danusia pisze:kothka pisze:A moje to kominekGazowe tylko jako uzupełnienie (koszt gazowego jest koszmarny, mówię z doświadczenia
, fakt że wygodne )
no napewno kosztowne, u nas powinno się w 20.000 zmieścić. Ale normalne CO na węgiel to też nas kiedyś sporo kosztowalo,ale wymaga już wymiany, więc gazowe będzie napewno wygodniejsze.
Ja mówię tylko o kosztach użytkowania późniejszego
kothka pisze:.
Ja mówię tylko o kosztach użytkowania późniejszego
Danusia pisze: A my już swoje lata mamy i jakas wygoda na starość by się przydała
Danusia pisze:Hejka
tosiula pisze:No dziewczyny, co wy? jest cieplej, jak mówili. Już nie ma -15 tylko -10![]()
![]()
![]()
Miłego dniaI nowego wątka
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1090 gości