Dulencjowo. Wątek do zamknięcia

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lip 29, 2010 18:41 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

z Paćkiem nieźle a Ty wieszać się chcesz?
To po co chłopak walczył ? :>
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Czw lip 29, 2010 18:43 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Dulencja pisze:Podobno z Paćkiem nieźle.
Podobno, bo wyników nie widziałam, jedynie rozmawiałam z wetem i to też jakimś takim dziwnym.

Po powrocie, napełniałam kociastym miski. Rubisiek podszedł się poocierać, ja go głaszczę i "co tam masz? strupek?" i takie czarne małe, więc oglądam bardziej, a tam obcy.

Jak, gdzie, skąd 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Muszę odpchlić stado.

Jutro, dzięki nieocenionej Myszeńk@, pojadą Gnojce, dla reszty kupimy stosowny środek.

Tym razem naprawdę, IDĘ SIĘ POWIESIĆ :evil: :evil: :evil:

Uuuu... widzę że Ci się zwierzyniec o kilka setek powiększył ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lip 29, 2010 20:41 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Się rozpisałam i mi posta zeżarło.

Obejrzałam Kociaste.
Masza, Marysia, Duśka, Gaba - jak dla mnie bez obcych.
Leon - ciężko stwierdzć, ale chyba też.
Gnocje - raczej też.
Halinka - dopiero co po zabiegu. Jakby wet zauważył jakieś obce to wspomniałby.

Mała Bura - nie-do-obejrzenia. Cholera się nie oswoiła. Mała Bura kocha Leona, Gnojce, demolki i pełną miskę. Mnie już nie bardzo.Małej Burej zbliża się pora sterylki, trza będzie klatkę-łapkę nastawić, żeby się Cholerstwo złapało.

Czy ktoś z odwiedzających Dulencjowo łodzian ma konto na allegro??? Muszę kupić żwir, a nie chce mnie za nic zalogować. Kasę potencjalnemu, acz zaufanemu, nabywcy dam przed złożeniem zamówienia!!! PILNE!!!!

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Czw lip 29, 2010 20:46 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Gibutkowa pisze:
Dulencja pisze:Podobno z Paćkiem nieźle.
Podobno, bo wyników nie widziałam, jedynie rozmawiałam z wetem i to też jakimś takim dziwnym.

Po powrocie, napełniałam kociastym miski. Rubisiek podszedł się poocierać, ja go głaszczę i "co tam masz? strupek?" i takie czarne małe, więc oglądam bardziej, a tam obcy.

Jak, gdzie, skąd 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Muszę odpchlić stado.

Jutro, dzięki nieocenionej Myszeńk@, pojadą Gnojce, dla reszty kupimy stosowny środek.

Tym razem naprawdę, IDĘ SIĘ POWIESIĆ :evil: :evil: :evil:

Uuuu... widzę że Ci się zwierzyniec o kilka setek powiększył ;)

I tak właśnie zostaje się kolekcjonerką :wink:

Dulencja

Post » Czw lip 29, 2010 20:58 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Dulencja pisze:Czy ktoś z odwiedzających Dulencjowo łodzian ma konto na allegro??? Muszę kupić żwir, a nie chce mnie za nic zalogować. Kasę potencjalnemu, acz zaufanemu, nabywcy dam przed złożeniem zamówienia!!! PILNE!!!!

Już nieaktualne. Dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Idę wyciągać spod Paćka zasrany podkład i prać psie doopsko.

Dulencja

Post » Czw lip 29, 2010 21:05 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

podczytywaczka zwraca uwagę, ze to setna strona już :wink:
trzymam kciuki za Paćka :ok: i za resztę :ok: a najbardziej za Twoje samopoczucie i Twoje siły :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Czw lip 29, 2010 21:46 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Wiem, że setka nam stuknęła.
Czas na nowego wąta. Może jutro...

Dzięki za kciuki.

A teraz zagadka, kto myśli, że Paciek obudził się na czas wyciągania podkładu i prowizorczego prania doopska???

Dulencja

Post » Czw lip 29, 2010 21:51 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Dulencja pisze:Wiem, że setka nam stuknęła.

Dzięki za kciuki.

A teraz zagadka, kto myśli, że Paciek obudził się na czas wyciągania podkładu i prowizorczego prania doopska???

Aż tak naiwni to nie jesteśmy :wink: :mrgreen:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw lip 29, 2010 21:55 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

iwcia pisze:
Dulencja pisze:Wiem, że setka nam stuknęła.

Dzięki za kciuki.

Aż tak naiwni to nie jesteśmy :wink: :mrgreen:

A widzisz :mrgreen: Obudził się, pomamrotał i po wszystkich operacjach czyszczących, po podłożeniu suchego podkładu....Zlał się 8O :mrgreen:

Dulencja

Post » Pt lip 30, 2010 5:04 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Namówiłam Paćka na spacerek. Pochodziliśmy po trawnikach i jak już było miło, to Paciek stwierdził, że ma dość. Zabrałam Gościa i przyniosłam do domu.

Mój kręgosłup mówi Paćkowej wadze: NIE.

Dulencja

Post » Pt lip 30, 2010 6:58 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Magda, jestem, zgodnie z umową, jedziemy, może być samo południe :?: :mrgreen:

Na nogach dzisiaj od 3.50, młody już w autokarze zapakowany po sufit, ciekawam jak on się sam będzie pakował w czasie alarmu ... :roll:
A ja siedzę i modlę się o błękit. Już nawet nie o słońce :|
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt lip 30, 2010 7:22 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Myszeńk@ pisze:Magda, jestem, zgodnie z umową, jedziemy, może być samo południe :?: :mrgreen:

Na nogach dzisiaj od 3.50, młody już w autokarze zapakowany po sufit, ciekawam jak on się sam będzie pakował w czasie alarmu ... :roll:
A ja siedzę i modlę się o błękit. Już nawet nie o słońce :|

Może być :mrgreen:

Nie narzekaj na pogodę, bo ja np. akurat kocham deszcz, a najlepiej czuję się jesienią.

Młody się spakuje, już Ty się nie martw. Pamiętam jak ja się pakowałam na obozach :mrgreen:

Dulencja

Post » Pt lip 30, 2010 7:34 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Dulencja pisze:Nie narzekaj na pogodę, bo ja np. akurat kocham deszcz, a najlepiej czuję się jesienią.

Mam tak samo. Ale tylko wtedy jak wszyscy moi bliscy są pod dachem, a nie jak najmłodszy z nich pod namiotem :roll:

Będę tam gdzie zawsze.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt lip 30, 2010 9:48 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Zdrzemnęłam się na chwilkę i obudziło mnie jakieś footro moszczące się na moim brzuchu.

Gaba 8O :mrgreen:

Dulencja

Post » Pt lip 30, 2010 10:22 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Dulencja pisze:Zdrzemnęłam się na chwilkę i obudziło mnie jakieś footro moszczące się na moim brzuchu.

Gaba 8O :mrgreen:

No proszę, się dziewczyna rozkręca :D :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]