Moderator: Estraven
Dulencja pisze:Podobno z Paćkiem nieźle.
Podobno, bo wyników nie widziałam, jedynie rozmawiałam z wetem i to też jakimś takim dziwnym.
Po powrocie, napełniałam kociastym miski. Rubisiek podszedł się poocierać, ja go głaszczę i "co tam masz? strupek?" i takie czarne małe, więc oglądam bardziej, a tam obcy.
Jak, gdzie, skąd![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Muszę odpchlić stado.
Jutro, dzięki nieocenionej Myszeńk@, pojadą Gnojce, dla reszty kupimy stosowny środek.
Tym razem naprawdę, IDĘ SIĘ POWIESIĆ![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Dulencja pisze:Podobno z Paćkiem nieźle.
Podobno, bo wyników nie widziałam, jedynie rozmawiałam z wetem i to też jakimś takim dziwnym.
Po powrocie, napełniałam kociastym miski. Rubisiek podszedł się poocierać, ja go głaszczę i "co tam masz? strupek?" i takie czarne małe, więc oglądam bardziej, a tam obcy.
Jak, gdzie, skąd![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Muszę odpchlić stado.
Jutro, dzięki nieocenionej Myszeńk@, pojadą Gnojce, dla reszty kupimy stosowny środek.
Tym razem naprawdę, IDĘ SIĘ POWIESIĆ![]()
![]()
Uuuu... widzę że Ci się zwierzyniec o kilka setek powiększył
Dulencja pisze:Czy ktoś z odwiedzających Dulencjowo łodzian ma konto na allegro??? Muszę kupić żwir, a nie chce mnie za nic zalogować. Kasę potencjalnemu, acz zaufanemu, nabywcy dam przed złożeniem zamówienia!!! PILNE!!!!
Dulencja pisze:Wiem, że setka nam stuknęła.
Czas na nowego wąta. Może jutro...
Dzięki za kciuki.
A teraz zagadka, kto myśli, że Paciek obudził się na czas wyciągania podkładu i prowizorczego prania doopska???
iwcia pisze:Dulencja pisze:Wiem, że setka nam stuknęła.
Czas na nowego wąta. Może jutro...
Dzięki za kciuki.
A teraz zagadka, kto myśli, że Paciek obudził się na czas wyciągania podkładu i prowizorczego prania doopska???
Aż tak naiwni to nie jesteśmy![]()
Myszeńk@ pisze:Magda, jestem, zgodnie z umową, jedziemy, może być samo południe![]()
![]()
Na nogach dzisiaj od 3.50, młody już w autokarze zapakowany po sufit, ciekawam jak on się sam będzie pakował w czasie alarmu ...
A ja siedzę i modlę się o błękit. Już nawet nie o słońce
Dulencja pisze:Nie narzekaj na pogodę, bo ja np. akurat kocham deszcz, a najlepiej czuję się jesienią.
Dulencja pisze:Zdrzemnęłam się na chwilkę i obudziło mnie jakieś footro moszczące się na moim brzuchu.
Gaba![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 210 gości