te uszy to mu roznie na zdjeciach wychodza....ale w stosunku do ragdollkow ma przecudne...ale spojrzcie na oczęta królewny od Bunii ciagle mam nadzieje ,ze Rys w te oczy sie zapatrzy i bedzie mial takie piekne koloru zielonych winogron....Carminka Buni to nawet gwiazdki w oczach ma

))) Buniu Twoje zdjecia sa odlotowe

))
Rys się nie loczkuje to prawda , sama sie dziwie, bo Guciowi sie kryza lokuje, włoski ma dosc krotkie poza zlokowanym brzuszkiem ,bo tma sa juz dluzsze, i na szyjce ma juz dluzsze-ciekawa jestme , do kogo on bedzie mial podobne futerko

))
Muszę pobłagać Kocurro i Marię D. o tkaie portretowe zdjecia rodziców , by porownywać co z ktorego mały ma

)) w tej pozycji na stole wyczesywałam mu brzuszek...lezal i mruczal,a Ala co u mnie byla, znow stwierdzila, ze tkaie koty nie istnieja......dzis jestme jzu po 2krotnym masazu twarzy polaczonym z pilingiem nosa mego .....koteczek sie rozwija hihi

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.