Witam serdecznie wszystkich, ależ tu się dzieje,widzę że maluszki rosną jak na drożdżach. Kiedy Bounty jedzie do nowego domku? Nadal szukam małego rudaska,mam nadzieję że mi się uda.ale drugiego takiego jak Lionek pewnie nie będzie Pozdrawiam wszystkich listopadowo
Witaj. Bounty pojedzie do domku 11.11 - tak się umówiłam z Domkiem, który z reszta po maleńką przyjedzie. Maluchy rosną i... Brakuje mi Liona. Trudno. Natomiast w temacie Twoich poszukiwań... Jest wątek rudzielców na forum, także takich do wyadoptowania. Poszukaj. Lion był tylko jeden taki. Wyjątkowy także z charakteru.
Kot-linka - a ten rudasek od Jopop, który przebywa w DT u Poświaty z dogo nie podoba Ci się? To jest wątek Joanny - właśnie tej Mojej, która teraz wygrała na Krakvet http://www.dogomania.pl/forum/f1206/bla ... dex13.html Na wątku Jopop "Potrzebne Tymczasy IV" tutaj na forum pytałaś o innego rudaska a ten pierwszy już był w DT. Gdzie mieszkasz?
Ostatnio edytowano Śro lis 04, 2009 13:47 przez kussad, łącznie edytowano 3 razy
To dorób dla mnie jeszcze takiego najgrubszego - jest chyba drugi od lewej na zdjęciu I daj cenę za całokształt oraz formę wysyłki - bywam w domu albo świtem albo wieczorem