http://www.perfectpetsstore.com/
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Kasiu![]()
Za wszystko pozostałe i Wszystkich
MaryLux pisze:Witaj, ŁateńkuA kiedy Duża Ci zrobi nowy wąteczek?
Inka
maciejowa pisze:MaryLux pisze:Witaj, ŁateńkuA kiedy Duża Ci zrobi nowy wąteczek?
Inka
Jak znajdzie troszkę czasu. Może wieczorem... W tym jest jeszcze duuuużo miejsca do pisania
Ł.
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:Witaj, ŁateńkuA kiedy Duża Ci zrobi nowy wąteczek?
Inka
Jak znajdzie troszkę czasu. Może wieczorem... W tym jest jeszcze duuuużo miejsca do pisania
Ł.
Eeeeeeeeeeeeeee tam dużo, malusieńko
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Jak znajdzie troszkę czasu. Może wieczorem... W tym jest jeszcze duuuużo miejsca do pisania
Ł.
Eeeeeeeeeeeeeee tam dużo, malusieńko
Duża mówi, że postara się założyć nowy wątek jak wróci z Młodszymi od logopedy. Mam nadzieję, że zrobi mi najpierw jakieś ładne zdjęcie
Ł.
MaryLux pisze:Tak, koniecznie niech zrobi! A kiedy wróci od tego logocośtam?
maciejowa pisze:MaryLux pisze:Tak, koniecznie niech zrobi! A kiedy wróci od tego logocośtam?
Jadą na 14. Muszą jeszcze wejść do Babci, żeby zanieść jej lekarstwo. Godzinę będą ćwiczyć język, a później wrócą do domu. Chyba, że nie zdążą wcześniej do Babci, to pójdą po ćwiczeniach i dopiero wrócą do domu. Będę miał wolną chatę!
Ł.
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:Tak, koniecznie niech zrobi! A kiedy wróci od tego logocośtam?
Jadą na 14. Muszą jeszcze wejść do Babci, żeby zanieść jej lekarstwo. Godzinę będą ćwiczyć język, a później wrócą do domu. Chyba, że nie zdążą wcześniej do Babci, to pójdą po ćwiczeniach i dopiero wrócą do domu. Będę miał wolną chatę!
Ł.
Ja nie lubię wolnej chaty, jak Dużej nie ma, to jest mi smutno i nawet jeść mi się nie chce...
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan, Franciszek1954, puszatek i 35 gości