Ja w kazdym razie jestem dobrej mysli i Cyc wyzdrowieje:)
Co nie oznacza ze nie znajdzie sie inna przyczyna dla ktorej nie bedziesz mogla i chciala go oddac do adopcji:)

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aga, Ty się śmierci nie boiszaga9955 pisze:Co nie oznacza ze nie znajdzie sie inna przyczyna dla ktorej nie bedziesz mogla i chciala go oddac do adopcji:)![]()
![]()
Kiedy masz urodziny? Kupię Ci jakiś ładny notesik i nawet długopis do tego dołożęFemka pisze:Aga, problem jest taki, że ja się kompletnie nie znam na leczeniu i nawet jakbym zapytała wetkę, co mu daje, to zapomniałabym zanim dojechałabym do domu. Tak jest od zawsze.
nie śmiałabym Cię naciągać na takie wydatkiLemoniada pisze:Kiedy masz urodziny? Kupię Ci jakiś ładny notesik i nawet długopis do tego dołożę
Femka pisze:Aga, Ty się śmierci nie boiszaga9955 pisze:Co nie oznacza ze nie znajdzie sie inna przyczyna dla ktorej nie bedziesz mogla i chciala go oddac do adopcji:)![]()
![]()
ale on już przestałaga9955 pisze:rozumiem.
Zapytaj o ten test kliszowy.)
no i Cycu jeden przestan kichac budyniem.
Dla Ciebie to będzie prezent od serca, a nie jako wydatekFemka pisze:nie śmiałabym Cię naciągać na takie wydatkiLemoniada pisze:Kiedy masz urodziny? Kupię Ci jakiś ładny notesik i nawet długopis do tego dołożę![]()
Femka pisze:Aga, jeśli to prawda, że dałaś się wkręcić przez jakąś Anię-coś tam, która Cię obmawia, to uważam, że ktoś powinien Ci doopsko skopać za decyzję o zamknięciu wątku.aga9955 pisze:Zamknelam swoj zeby sie w Twoim Femus udzielac:))))) bedzie cudnie:)
Femka pisze:to żeś mośkę rozwaliła
varia pisze:Marcelibu pisze:moś pisze:ma podobno namowic Varie do przjazdu w strone Kalisza,
Tu rozumiem
Patrz, a ja tego akurat nie.
Bo pomysł jest tak niedorzeczny, że aż nie do pojęcia.
Femka pisze:Wobec powyższego zaczynam się obawiać, czy Cycek jest kotem adopcyjnym. Gdzie ja znajdę domek, który da mi gwarancję dożywocia dla niego bez względu na stan trzustki. I który da mi gwarancję, że będzie rygorystycznie przestrzegać jego diety, nietaniej przecież? Pozostanie Cycka u nas czarno widzę, bo jego żywiołowość nie najlepiej wpływa na Szczypiorki, które są po prostu pobudzone i nerwowe. Nie wiem, co dalej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 42 gości