Normalnie SADYSTKI

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Kusicielki![]()
Normalnie SADYSTKI
kinga w. pisze:Spróbuj kiedyś... Normalnie cebulę dajesz na tłuszcz, jak sie troszeczkę tylko przydusi, nawet nie zeszkli jeszcze, kładziesz na to zamrożone filety rybne i na małym ogniu niech sobie pod przykryciem walczą. Jak rybka już jest ok, (tylko nie za długo bo sie rozleci) zalewasz śmietaną, możesz śmietanę troszkę "podbić" mąką. Sól, pieprz w trakcie. Pychotka. Maciejowa! To też możesz!
kalair pisze:kinga w. pisze:AYO pisze:Kusicielki![]()
Normalnie SADYSTKI
Czemu??
Właśnie?
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:AYO pisze:Kusicielki![]()
Normalnie SADYSTKI
Czemu??
Właśnie?
Jak już to z elementem maso... Ja przecież na ostrej diecie. Mogę sobie tylko pogadać jak emeryt o seksie.
AYO pisze:Kinga - ja Tobie cichcem zazdraszczam samozaparcia, bo sama powinnam zrobić coś ze sobą a tylko ręce przed lustrem opadają jak płetwy![]()
Całkiem dorzeczy babeczka byłam, kto mnie qrnia zamienił![]()
AYO pisze:Kinga - ja Tobie cichcem zazdraszczam samozaparcia, bo sama powinnam zrobić coś ze sobą a tylko ręce przed lustrem opadają jak płetwy![]()
Całkiem dorzeczy babeczka byłam, kto mnie qrnia zamienił![]()
kalair pisze:kinga w. pisze:Wiesz jak. Po mojemu!
A miałaś mi wysłać cóś nie?
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Wiesz jak. Po mojemu!
A miałaś mi wysłać cóś nie?
Jest na tamtym wątku.
maciejowa pisze:O jejaaaa ja tez chce na diecie wytrzymac. Ale mam niestety slaba silna wole i nic mi nie wychodzi z tego. Latwiej bylo rzucic palenie..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1446 gości