Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 01, 2009 9:51 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

hehe.. Waniu nie martw się, ona się jeszcze do klatki transportowej mieści 8)
przed jazdą w Twoje strony raczej mnie pies powstrzymuje.. tż go nie chce tu zostawić, a ja nie widzę jego tam.. wiesz jakie są warunki, miejsca mało, a do tego jeszcze doszedł nowy pies znaleziony przy drodze.. :roll: Poker by nie miał gdzie się podziać..

a poważnie, to wiem co masz na myśli.. wiadomo, że kolejny kot czyni różnicę, w tej chwili głównie finansową, bo to mały żarłok :) tylko, że my chyba nie chcemy się jej pozbywać.. moi rodzice się zakochali, więc już nie marudzą :wink: mama mi tylko wypomina Songa, bo jemu miałam znaleźć dom.. i to on psuje spokój w domu, próbuje dominować czasem, ale jak bym mogła mu teraz powiedzieć, sorry, szukasz domu :roll:
łatwiej by było ją oddać, gdyby któryś z kotów źle reagował na nią.. ale jest idealnie.. rozkręciła staruszków, biegają z nią na zmianę, szaleją.. i chyba nawet nie mają za złe, że sika na kołdrę :evil: bo kwiatki już zostawiła w spokoju, w sumie wszystko inne jest w miarę bezpieczne, ale kołdra nie :roll:
i w aucie jest cicho :1luvu: wszystkie wyją, ale nie ona :mrgreen:
no to jak ją oddać?

a niedługo chyba się nauczę wydawać koty, a przynajmniej szukać domów. w weekend byłam na działce u rodziców. Przyszła do nas kotka. Bardzo chuda i wygląda na to, że kotna 8O nie było widać, dopóki się nie najadła. ale brzuch ma, sutki duże też. do tego pchała się do domu :roll: cały weekend obmyślałam co z nią zrobić, bo nie chciałam jej tam zostawić. małe nie przeżyją, ona też sobie nie radzi jak widać. kości na wierzchu. no i kot domowy. do Pokera się łasiła, miedzy nogami mu łaziła.. 8O bratanice ją nosiły, nie miała nic przeciwko. kot domowy jak nic.. :( niestety rodzice nie byli zbyt przychylni mojemu zainteresowaniu kotem i z ciężkim sercem ją zostawiłam, rozmyślając jak tu jej pomóc. na szczęście, mam bardzo kochaną bratową i brata.. :1luvu: zdecydowali się pomóc koci, wziąć do siebie na tymczas. tylko, że nie mogą jej znaleźć. w weekend cały dzień była u nas, ale my tam byliśmy. jedzenie tam jest, może się dokarmiać.. ale wieczorem jak jej szukali w niedzielę i wczoraj to nie znaleźli :( pewnie w weekend się pojawi, jak rodzice przyjadą. boimy się tylko, że będzie już za późno.. jak urodzi to o ile ich nie porzuci, to pewnie będzie z nimi siedzieć.. tylko gdzie? cokolwiek się nie stanie, to nawet ją samą bierzemy, bo szkoda jej na działkach, gdzie sobie nie radzi. jeśli brat weźmie ją na tymczas, to stanę na głowie, a znajdę jej dom :) jestem bardzo zmotywowana 8) tylko, żeby się znalazła na czas..
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Pt gru 04, 2009 20:41 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

cioteczki już o nas chyba zapomniały.. :roll:

a ja świętuję, bo odkąd dołożyliśmy kuwetę, to mamy w łóżku sucho :mrgreen:
Obrazek

catawba

Post » Pt gru 04, 2009 20:49 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

O! To gratulacje :piwa:
Trzeba by chyba nowy wątek zakładac..z nowymi zdjęciami kotów najlepiej 8)
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Pt gru 04, 2009 21:53 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

cześć Iza :) na razie nowy wątek chyba nie powstanie.. ten już idzie jak krew z nosa i nie wiem czy mam wenę, by zaczynać kolejny ..
a ze zdjęciami jest problem o tyle, że w domu jest dość ciemno przez skosy i fotki kiepskie wychodzą :roll: mogę jedynie jakieś z działki podrzucić.. :wink:
Obrazek

catawba

Post » Pt gru 04, 2009 23:17 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Zakładaj, zakładaj, tyle się dzieje ;)

U Kasi też Milunia nie chce chodzić do "męskiej" toalety, może dziewczyny tak mają? I muszą mieć swoją kuwetkę ?

Trzymam kciuki za koteczkę z działek - żeby udało się jej pomóc :ok:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Sob gru 05, 2009 20:01 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

hej Izuś :)

Mycha nie ma wielkiego wyboru, bo chłopaki wszystkie kuwety odwiedzają. nie da się mieć indywidualnej. ale wyraźnie odpowiada jej czystsza atmosfera :wink:

mój tata jest na działce od piątku i miał polecenie zamknąć kotkę, jeśli pojawi się jeszcze z brzuchem, brat przyjedzie po nią wtedy. ale podobno kotka się zapadła pod ziemię :( ma jeszcze dziś pochodzić i jutro też. ale nawet przy działkowych stołówkach jej nie widziano.. boję się jak ona sobie poradzi .. gdziekolwiek jest..
Obrazek

catawba

Post » Nie gru 06, 2009 0:38 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Zakładaj nowy wątek :D
Ja może nie piszę dużo, ale poczytuję Was :D

Kotka może urodziła :(
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Nie gru 06, 2009 8:21 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

anna57 pisze:Zakładaj nowy wątek :D
Ja może nie piszę dużo, ale poczytuję Was :D

Kotka może urodziła :(

miło mi to słyszeć :D o wątku jeszcze pomyślę. ten się jeszcze nie skończył :wink:

też tak myślę, że urodziła.. tylko mimo wszystko, musi jeść, żeby mieć siłę.. szczerze wątpię, że te maluchy przeżyją w takich warunkach.. ale najbardziej bym nie chciała, żeby jej się coś stało.. tata ma jej dziś szukać. na działkach są 2-3 działki, gdzie ludzie dojeżdżają zostawić jedzenie kotom.. ale tam jej nie widzieli :( martwię się o nią..

nie mam pojęcia co kupić tż'owi na gwiazdkę.. :roll: poszedł z psem na jakieś 3 h, więc mam czas na myślenie :)
Obrazek

catawba

Post » Pon gru 07, 2009 10:24 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Witam! :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pon gru 07, 2009 10:30 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Witaj Madziu :)

cieszę się, bo już mam powymyślane prezenty w sumie dla wszystkich :) tylko pozamawiać i mieć nadzieję, że dojdzie na czas..
nawet dla psa znalazłam legowisko. tylko nie wiem co koty by ucieszyło.. :roll: legowisko czy zabawka..

poza tym, cieszę się, że Mycha przestała sikać! :dance: :dance2: ufffff..

ale kicia się niestety nie znalazła.. :(
Obrazek

catawba

Post » Wto gru 08, 2009 9:56 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Witam ciotki :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazekgdzie im będzie lepiej :)

Ktoś zgadnie co to za gość na trzecim zdjęciu? :wink:
Obrazek

catawba

Post » Wto gru 08, 2009 10:14 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Ty lepiej napisz,co Mycha skubie! Żeberka 8O ?
Fajne kocie rogaliki na łóżku :1luvu:
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Wto gru 08, 2009 10:19 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

żeberka to ona by chciała poskubać :lol: trzyma tam sobie kawałek kartonu :wink:

rogaliki :ryk: pasuje do nich :lol:

Iza domyślam się, że w domu siedzisz? plecy?
Obrazek

catawba

Post » Wto gru 08, 2009 10:37 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Seteczka? :D
Obrazek

maggia

Post » Wto gru 08, 2009 10:41 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Jeszcze trochę....
Obrazek

maggia

[poprzednia][następna]