Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Witam Bolusia z rana-ciesze się że ma juz swoją przystań-żeby tak innym kotom sie udało-nie tak jak Koko,która w dziwny sposób zaginęła i nic o niej nie wiadomo-a też szykował się jej domek![]()
![]()
kropkaXL pisze:CoToMa-nic nie wiemy-twins coś za bardzo ściemnia-Koko miała mieć domek u puss, ale Kasia najpierw miała przetestować swoje koty ,wyleczyć z grzyba i zaszczepić-niestety-twins napisała,że kotka zaginęła w lesie![]()
![]()
![]()
-i nikt jej nie szuka-oczywiście nic wcześniej o tym nie pisała-a stało się to już jakiś czas temu-jaki-nie wiadomo,bo twins nie odzywa się.Zaproponowała Kasi wzięcie w zamian innej kotki,ale to Koko miała wziąć ,a nie innego kota-bo mała ma białaczkę i trzeba było jej jak najszybciej znaleźć dom.Bardzo mnie zniechęcają takie sytuacje i tacy ludzie!
MarciaMuuu pisze:Ostatnio dostałam MMSa, na którym był Boluś zainteresowany zabawką powieszoną na krześle. Może sie chłopak nieco rozrusza
Mereth pisze:MarciaMuuu pisze:Ostatnio dostałam MMSa, na którym był Boluś zainteresowany zabawką powieszoną na krześle. Może sie chłopak nieco rozrusza
Ciotka, wklejaj zdjęcieMoże być nawet z telefonu
MarciaMuuu pisze:Ostatnio dostałam MMSa, na którym był Boluś zainteresowany zabawką powieszoną na krześle. Może sie chłopak nieco rozrusza
#klara pisze:a ja tak zaglądam w nadziei na jakieś wieści....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, pibon i 34 gości