trawa11 pisze:kalair pisze:Lafizdrolek miał dzisiaj prawie normalną qpke!![]()
I właśnie sie przyszła pomiziać z dużym zaangażowaniem skutecznie utrudniając mi pisanie!![]()
a może sama chce coś nam napisać![]()
![]()
Zapytam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kalair pisze:Lafizdrolek miał dzisiaj prawie normalną qpke!![]()
I właśnie sie przyszła pomiziać z dużym zaangażowaniem skutecznie utrudniając mi pisanie!![]()
![]()
kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:jeszcze tylko trzy stroneczki do seteczki![]()
![]()
Umiesz liczyć Trawko???
teraz to już dwie![]()
![]()
WOW!
Co WOW...
Ty też umiesz liczyć???![]()
WOW , bo Trawka nadal dobrze liczy, i to BEZ liczydła!![]()
![]()
A ja też umiem! O!
kalair pisze:Dzień dobry wszystkie , kochane Ciocie!Jestem teraz strasznie zajęta, bo się musiałam pomiziać, i znalazłam taki fajny patyczek! Ciekawe, że go zgubiłam? Hmmm..
Musze się pobawić, bo znowu mi gdzieś ucieknie! Przesyłam wszystkim Ciociom buźki! I dziękuję za głaski!![]()
Lafi
kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:jeszcze tylko trzy stroneczki do seteczki![]()
![]()
Umiesz liczyć Trawko???
teraz to już dwie![]()
![]()
WOW!
Co WOW...
Ty też umiesz liczyć???![]()
WOW , bo Trawka nadal dobrze liczy, i to BEZ liczydła!![]()
![]()
A ja też umiem! O!
Nie umiesz....![]()
![]()
A może umiesz...![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Lafizdrolek miał dzisiaj prawie normalną qpke!![]()
![]()
Zapytam
Czekoladka pisze:Witam!
Widzę, ze powoli zbliżamy się do 100!!! Ale będzie impreza!!!![]()
Gorące buziaczki dla wszytkich kretków!![]()
![]()
kristinbb pisze:kalair pisze:Dzień dobry wszystkie , kochane Ciocie!Jestem teraz strasznie zajęta, bo się musiałam pomiziać, i znalazłam taki fajny patyczek! Ciekawe, że go zgubiłam? Hmmm..
Musze się pobawić, bo znowu mi gdzieś ucieknie! Przesyłam wszystkim Ciociom buźki! I dziękuję za głaski!![]()
Lafi
Oooooo, dziękuję za osobiste buźki.....![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Lafizdrolek miał dzisiaj prawie normalną qpke!![]()
![]()
Zapytam
i co powiedziała![]()
![]()
kalair pisze:Dzień dobry wszystkie , kochane Ciocie!Jestem teraz strasznie zajęta, bo się musiałam pomiziać, i znalazłam taki fajny patyczek! Ciekawe, że go zgubiłam? Hmmm..
Lafi
trawa11 pisze:kalair pisze:Dzień dobry wszystkie , kochane Ciocie!Jestem teraz strasznie zajęta, bo się musiałam pomiziać, i znalazłam taki fajny patyczek! Ciekawe, że go zgubiłam? Hmmm..
Lafi
Lafi![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Dzień dobry wszystkie , kochane Ciocie!Jestem teraz strasznie zajęta, bo się musiałam pomiziać, i znalazłam taki fajny patyczek! Ciekawe, że go zgubiłam? Hmmm..
Lafi
Lafi![]()
![]()
Też ja teraz całuj w ryjka..
kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:Dzień dobry wszystkie , kochane Ciocie!Jestem teraz strasznie zajęta, bo się musiałam pomiziać, i znalazłam taki fajny patyczek! Ciekawe, że go zgubiłam? Hmmm..
Lafi
Oooooo, dziękuję za osobiste buźki.....![]()
Jak buźki to buźki! Teraz całuj Lafinkę w ryjka!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Cosmos i 33 gości