Jestem Zorek i mieszkam z Pulpecikiem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 07, 2008 6:27

brybry :D

To juz dziś chyba pora na seteczkę 8)

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon kwi 07, 2008 6:38

Cześć chłopaki :)

Udało mi się na setkę załapać:)

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Pon kwi 07, 2008 6:39

Witajcie! Mereth, Zorku i Pulpeciku!
poweekendowo :wink:
jak tam? gonitwy i zabawy?

trzymajcie dzis kciuki za Kornika! zeby znowu jakies przeswietlenia nie były potrzebne...

pozdrawiam! miłej zabawy w domu bez Dużych!
Z&K

talaaa

Od: Pon mar 05, 2007 13:38

Post » Pon kwi 07, 2008 6:56

Dzień dobry Wszystkim :wink:

Duża coś zaniedbała wątek w weekend, ale ona tak czasami ma :lol:

W weekend mieliśmy ją na wyłączność, bo Duży pojechał do Płocka, wrócił dopiero wczoraj. Gonitwy urządzaliśmy regularnie jak w zegarku, codziennie o 6 rano i około 22 :oops: Ale co się dziwić, jak Duzi wstają w tygodniu przed 6 to my też się już budzimy, to w weekend potem ciężko się przestawić :oops: :lol:
No i budziliśmy Dużą, ale ona nie krzyczała, tylko mamrotała pod nosem, ze mamy jeszcze spać :lol:
A Pulpi to wlazł w piątek na firankę, nie wiem co go napadło, mnie firanki w ogóle nie interesują, a niech sobie wiszą, wolę Pulpeta poganiać niż się wspinać :roll: :oops:

Wczoraj też próbował wleźć na górę 8)

No a teraz to mamy chatę wolną :twisted:
I wszystkim mówimy: miłego dzionka :wink:

Ciociu talaaa, no pewnie, ze trzymamy kciuki za Kornika, ściskamy mocno wszystkie pazurki żeby było dobrze :wink:

Z & P

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pon kwi 07, 2008 7:03

Mereth pisze:
A Pulpi to wlazł w piątek na firankę, nie wiem co go napadło, mnie firanki w ogóle nie interesują, a niech sobie wiszą, wolę Pulpeta poganiać niż się wspinać :roll: :oops:

hmm... firanki powiadacie? a to coś nowego by było... my mamy takie woale do pół okna ale chyba sie da... hmm... :roll: :spin2:
Z&K

Mereth pisze:
Ciociu talaaa, no pewnie, ze trzymamy kciuki za Kornika, ściskamy mocno wszystkie pazurki żeby było dobrze :wink:

Z & P

dzięki, dzięki! kochani jesteście!

dzięki :oops:
Kornik
Ostatnio edytowano Pon kwi 07, 2008 7:07 przez talaaa, łącznie edytowano 2 razy

talaaa

Od: Pon mar 05, 2007 13:38

Post » Pon kwi 07, 2008 7:05

A jak Pulpetto wchodzi na firankę, to też go gonisz 8O :?:

Kira ciekawska

MarciaMuuu

Post » Pon kwi 07, 2008 7:09

talaaa pisze:
Mereth pisze:

hmm... firanki powiadacie? a to coś nowego by było... my mamy takie woale do pół okna ale chyba sie da... hmm... :roll: :spin2:
Z&K
]

Da się wspiąć, wierzci mi :oops:
Pulpecik

MarciaMuuu pisze:A jak Pulpetto wchodzi na firankę, to też go gonisz 8O :?:

Kira ciekawska

Nie, czekam aż zejdzie, kiedyś będzie musiał zejść :lol: :twisted:
Zorek

Mereth

Post » Pon kwi 07, 2008 7:10

A mnie się podoba opcja-Mereth wisząca na firance..Podoba mi się ten widok... :twisted: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon kwi 07, 2008 7:17

kalair pisze:A mnie się podoba opcja-Mereth wisząca na firance..Podoba mi się ten widok... :twisted: :lol:

Ale dlaczego ja? Zapędów wspinaczkowych jeszcze u siebie nie zauważyłam :roll: :lol:

Mereth

Post » Pon kwi 07, 2008 7:19

Mereth pisze:
kalair pisze:A mnie się podoba opcja-Mereth wisząca na firance..Podoba mi się ten widok... :twisted: :lol:

Ale dlaczego ja? Zapędów wspinaczkowych jeszcze u siebie nie zauważyłam :roll: :lol:

A ja myslałam, że się gonicie tak z Z i P na zmiany i ktoś sędziuje, hę :roll: ?

MarciaMuuu

Post » Pon kwi 07, 2008 7:20

MarciaMuuu pisze:
Mereth pisze:

A ja myslałam, że się gonicie tak z Z i P na zmiany i ktoś sędziuje, hę :roll: ?

Gonitwy to inna sprawa, za to firanki to wybitnie nie moja bajka, mam lęk wysokości :roll: :smiech3:

Mereth

Post » Pon kwi 07, 2008 7:28

Mereth pisze:
MarciaMuuu pisze:
Mereth pisze:

Gonitwy to inna sprawa, za to firanki to wybitnie nie moja bajka, mam lęk wysokości :roll: :smiech3:

E tam..nikt Ci pod sufit wchodzić nie każe...Tak ...do połowy? W ramach sportu? :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon kwi 07, 2008 7:36

kalair pisze:
Mereth pisze:
MarciaMuuu pisze:
Mereth pisze:

E tam..nikt Ci pod sufit wchodzić nie każe...Tak ...do połowy? W ramach sportu? :lol: :lol:

Ale jak patrząsnę firanką to też sport, prawda? Tyle, że dziedzina ręczna :lol: :smiech3:

Mereth

Post » Pon kwi 07, 2008 7:54

Ave Ja 8)
My z Sarabką parę razy wylądowaliśmy z firanką na podłodze
A ja to raz nawet z karniszem :oops:

Simbo
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon kwi 07, 2008 7:58

Mereth pisze:
kalair pisze:
Mereth pisze:
MarciaMuuu pisze:
Mereth pisze:

Ale jak patrząsnę firanką to też sport, prawda? Tyle, że dziedzina ręczna :lol: :smiech3:

Ja myślę, ze firanki nawet by nie zauważyły, ze Mereth na nich zawisła :wink:

A w ogóle to dzień dobry moje ulubione krówki :D
Gagatek do Was macha, ale z szafy, nie chce mu sie wystawić nawet nosa :twisted:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

[poprzednia][następna]