To juz dziś chyba pora na seteczkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mereth pisze:
A Pulpi to wlazł w piątek na firankę, nie wiem co go napadło, mnie firanki w ogóle nie interesują, a niech sobie wiszą, wolę Pulpeta poganiać niż się wspinać![]()
![]()
Mereth pisze:
Ciociu talaaa, no pewnie, ze trzymamy kciuki za Kornika, ściskamy mocno wszystkie pazurki żeby było dobrze![]()
Z & P
talaaa pisze:Mereth pisze:
A Pulpi to wlazł w piątek na firankę, nie wiem co go napadło, mnie firanki w ogóle nie interesują, a niech sobie wiszą, wolę Pulpeta poganiać niż się wspinać![]()
![]()
hmm... firanki powiadacie? a to coś nowego by było... my mamy takie woale do pół okna ale chyba sie da... hmm...![]()
![]()
Z&K]
MarciaMuuu pisze:A jak Pulpetto wchodzi na firankę, to też go gonisz![]()
![]()
Kira ciekawska
kalair pisze:A mnie się podoba opcja-Mereth wisząca na firance..Podoba mi się ten widok...![]()
Mereth pisze:kalair pisze:A mnie się podoba opcja-Mereth wisząca na firance..Podoba mi się ten widok...![]()
Ale dlaczego ja? Zapędów wspinaczkowych jeszcze u siebie nie zauważyłam![]()
MarciaMuuu pisze:Mereth pisze:kalair pisze:A mnie się podoba opcja-Mereth wisząca na firance..Podoba mi się ten widok...![]()
A ja myslałam, że się gonicie tak z Z i P na zmiany i ktoś sędziuje, hę?
Mereth pisze:MarciaMuuu pisze:Mereth pisze:kalair pisze:A mnie się podoba opcja-Mereth wisząca na firance..Podoba mi się ten widok...![]()
Gonitwy to inna sprawa, za to firanki to wybitnie nie moja bajka, mam lęk wysokości![]()
kalair pisze:Mereth pisze:MarciaMuuu pisze:Mereth pisze:kalair pisze:A mnie się podoba opcja-Mereth wisząca na firance..Podoba mi się ten widok...![]()
Gonitwy to inna sprawa, za to firanki to wybitnie nie moja bajka, mam lęk wysokości![]()
E tam..nikt Ci pod sufit wchodzić nie każe...Tak ...do połowy? W ramach sportu?![]()
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:MarciaMuuu pisze:Mereth pisze:kalair pisze:A mnie się podoba opcja-Mereth wisząca na firance..Podoba mi się ten widok...![]()
E tam..nikt Ci pod sufit wchodzić nie każe...Tak ...do połowy? W ramach sportu?![]()
Ale jak patrząsnę firanką to też sport, prawda? Tyle, że dziedzina ręczna![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 35 gości