Magija pisze:mam nadzieję, że już niebawem wszyscy będziemy razem i zacznę bywać więcej w domu a mniej w szpitalu
No

I za to kciuki trzymam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:mam nadzieję, że już niebawem wszyscy będziemy razem i zacznę bywać więcej w domu a mniej w szpitalu
Magija pisze:gosiaa pisze:Trójca miała farta, a Bamboszka dostaliście na wymianę z lecznicy?![]()
Śliczny malec
nie na wymianę to poszedł Filemon do Maćka do sklepu, żeby zwolnić klatkę
no i farta miała czwórka nie trójca bo mama okazała się mega miziakiem...
Bamboszka to ja dostałam żeby nie myśleć o głupotach tylko się zająć czymś pożytecznym
p.s - ładnie to musi wyglądać - własne psy oddała ciociom i wujkom a sobie wzięła mikroskopijnego kota![]()
swoją drogą, mam nadzieję, że już niebawem wszyscy będziemy razem i zacznę bywać więcej w domu a mniej w szpitalu
Duszek686 pisze:Magija pisze:mam nadzieję, że już niebawem wszyscy będziemy razem i zacznę bywać więcej w domu a mniej w szpitalu
No![]()
I za to kciuki trzymam![]()
![]()
![]()
kasiek252 pisze:Duszek686 pisze:Magija pisze:mam nadzieję, że już niebawem wszyscy będziemy razem i zacznę bywać więcej w domu a mniej w szpitalu
No![]()
![]()
![]()
ja też![]()
![]()
jerzykowka pisze:kasiek252 pisze:Duszek686 pisze:Magija pisze:mam nadzieję, że już niebawem wszyscy będziemy razem i zacznę bywać więcej w domu a mniej w szpitalu
No![]()
![]()
![]()
ja też![]()
![]()
I ja również![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości