Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuza pisze:No po 4 dniach ma prawo nie byc idealne, zakrapla sie dluzej. Kciuki, zeby pieknie sie wyleczylo!
kwiryna pisze:zuza pisze:No po 4 dniach ma prawo nie byc idealne, zakrapla sie dluzej. Kciuki, zeby pieknie sie wyleczylo!
Wiem, że dłużej. Ale mimo wszystko martwię się. Bo siąpi jeszcze, a Pika zaczęła już przede mną uciekać. Dziś drugie pół dnia siedziała pod łóżkiem, nie chciałam jej stresować i wyciągać. Kroplić muszę. Ale nie wyobrażam sobie, żebym miała skończyć te krople i zacząć następnemiało jej tu być lepiej przecież.
kwiryna pisze:zuza pisze:No po 4 dniach ma prawo nie byc idealne, zakrapla sie dluzej. Kciuki, zeby pieknie sie wyleczylo!
Wiem, że dłużej. Ale mimo wszystko martwię się. Bo siąpi jeszcze, a Pika zaczęła już przede mną uciekać. Dziś drugie pół dnia siedziała pod łóżkiem, nie chciałam jej stresować i wyciągać. Kroplić muszę. Ale nie wyobrażam sobie, żebym miała skończyć te krople i zacząć następnemiało jej tu być lepiej przecież.
Marzenia11 pisze:kwiryna pisze:zuza pisze:No po 4 dniach ma prawo nie byc idealne, zakrapla sie dluzej. Kciuki, zeby pieknie sie wyleczylo!
Jest lepiej, nawet nie wiesz jak bardzo i nawet gdybyś miała jeszcze miesiąc kropic oczy.
kwiryna pisze::dance:![]()
![]()
![]()
Ale wiecie co, Pika bardzo lubi się bawić. zwykle dotąd bawiła się sama w nocy. A teraz pobawiłam się z nią, zakropliłam i bawiłyśmy się dalej!
O ile przed zabawą przede mną uciekała tak teraz znów daje się głaskać!
kwiryna pisze:Marzenia11 pisze:kwiryna pisze:zuza pisze:No po 4 dniach ma prawo nie byc idealne, zakrapla sie dluzej. Kciuki, zeby pieknie sie wyleczylo!
Jest lepiej, nawet nie wiesz jak bardzo i nawet gdybyś miała jeszcze miesiąc kropic oczy.
dziękuję Ci![]()
bo już zaczynałam wątpić w to
Gosiagosia pisze:Śliczne kotki oby się zaprzyjaźnily. Może będą dwie kotki w domu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości