mir.ka pisze:FElunia pisze:A myślałam o Klonikach ostatnio. Piękne z nich burusie!
ciągle jestem zapraszana żeby je odwiedzić jak będę w "mieście" , muszę wreszcie się do nich wybrać
To się nie zastanawiaj za długo, tylko jedź jutro od rana
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:FElunia pisze:A myślałam o Klonikach ostatnio. Piękne z nich burusie!
ciągle jestem zapraszana żeby je odwiedzić jak będę w "mieście" , muszę wreszcie się do nich wybrać
MaryLux pisze:mir.ka pisze:FElunia pisze:A myślałam o Klonikach ostatnio. Piękne z nich burusie!
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:FElunia pisze:A myślałam o Klonikach ostatnio. Piękne z nich burusie!
bez przesadykoty nigdzie się nie wybierają a w tygodniu jest wygodniej
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:FElunia pisze:A myślałam o Klonikach ostatnio. Piękne z nich burusie!
Bo pomyślę, że się lenisz...
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:ciągle jestem zapraszana żeby je odwiedzić jak będę w "mieście" , muszę wreszcie się do nich wybrać
Bo pomyślę, że się lenisz...
aktualnie jeszcze się kuruję
FElunia pisze:Czy Duszek znalazł domek?
MaryLux pisze:TakMiał zostać z Elfi, ale ona nie chciała tam zostać
FElunia pisze:Matko, jestem nieprzytomna! Oczywiście że znalazł Duszek, a Elfi została!A nagle mi się popiermandoliło, że to Elfi znalazła domek. Całkowite zaćmienie umysłu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 489 gości