Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Popatrz, popatrz i zaraz skończymy Inusi wątek
Ewa L. pisze:Już kończymy 98 stronę.
Salem 11 pisze:Ewa L. pisze:Salem 11 pisze:Ewa L. pisze:Salem 11 pisze:Brzydziuchno.Cymkowi też groził dentysta(kamień) ale zaczął dostawać na przegryzkę szyjki z kurczaka i chwilowo mam spokój.
Zuzia ma ukruszony kiełek i kamień na ząbkach. Dodaje dziewczynkom do wody specjalny płyn do jamy ustnej Dental Fresh. Płyn ma szerokie spektrum działania bo zwalcza płytkę nazębną, zapalenie dziąseł, odświeża oddech i co fajne zwalcza bakterie. Uaktywnia się tylko przy kontakcie z bakteriami i jest bezpieczny dla psów i kotów. 1 łyżeczkę od herbaty dodaje się do 250 ml wody i zwierzak to pije. Płyn nie zmienia smaku wody i dlatego dziewczyny chętnie tę wodę piją.
No właśnie, Cymes pije mało. Wodę przemycam w mokrym. Pije w zasadzie tylko mleko.
Z tym płynem zauważyłam że piją wode bardziej chętnie.
Moje nie piją mleka - nie ruszą go.
Kiedyś Pola spijała mi kawę z mlekiem a teraz wypija mi wodę ze szklanki jak np zostawię bo potrzebuję do rozpuszczenia jakiegoś leku.
Zdradzisz co to za płyn?
Ewa L. pisze:Salem 11 pisze:Ewa L. pisze:Salem 11 pisze:Ewa L. pisze:Zuzia ma ukruszony kiełek i kamień na ząbkach. Dodaje dziewczynkom do wody specjalny płyn do jamy ustnej Dental Fresh. Płyn ma szerokie spektrum działania bo zwalcza płytkę nazębną, zapalenie dziąseł, odświeża oddech i co fajne zwalcza bakterie. Uaktywnia się tylko przy kontakcie z bakteriami i jest bezpieczny dla psów i kotów. 1 łyżeczkę od herbaty dodaje się do 250 ml wody i zwierzak to pije. Płyn nie zmienia smaku wody i dlatego dziewczyny chętnie tę wodę piją.
No właśnie, Cymes pije mało. Wodę przemycam w mokrym. Pije w zasadzie tylko mleko.
Kiedyś Pola spijała mi kawę z mlekiem a teraz wypija mi wodę ze szklanki jak np zostawię bo potrzebuję do rozpuszczenia jakiegoś leku.
Zdradzisz co to za płyn?
Już pisałam wcześniej . Nazywa się Dental Fresh. Wprawdzie na opakowaniu jest zdjęcie psa ale jest również przeznaczony dla kotów. Kupiłam go u weterynarza w lecznicy.
Ewa L. pisze:Salem 11 pisze:Ewa L. pisze:Salem 11 pisze:Ewa L. pisze:
Zdradzisz co to za płyn?
Już pisałam wcześniej . Nazywa się Dental Fresh. Wprawdzie na opakowaniu jest zdjęcie psa ale jest również przeznaczony dla kotów. Kupiłam go u weterynarza w lecznicy.
Zawsze powtarzam : na co ślepemu oczy.
Salem 11 pisze:Ewa L. pisze:Jeszcze 12 postów i ustrzelimy Inusi seteczkę
A z każdy postem coraz mniej.
Salem 11 pisze:Jak ładne, czemu nie. Gorzej jak kaprawe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 12 gości