Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 31, 2015 10:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Cześć witam Was serdecznie!
Spóźnione ale szczere sto i jeszcze więcej lat dla Kajusi. Koteczkom głaski przesyłam dla Fuksika całuski :201461 Obrazek
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie maja 31, 2015 11:27 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Moli25 pisze:
mir.ka pisze:wieczorne lenistwo :wink:
Obrazek

Tofik wyglada jak sfinks 8)
Rudzi mina bezbłędna, przepraszam ze to napisze ale wyglada jakby była obrażona na cały swiat :lol: jest piękna kocica :D
Elenka z tylu, taka skromna, delikatna, zamyślona :1luvu:

Fuksika to chyba najbardziej Elenka zaakceptowała z kociastych? :1luvu:

Rudzia często takie miny robi
Obrazek
tutaj coś wygarniała Tofikowi, że jej miejsca zajmuje, a Elenka z tyłu nie chciała się do nich wtrącać :mrgreen:

Obrazek

Obrazek :mrgreen:

i musiał ustąpić miejsca :lol:
Obrazek

na ścianie za Tofikiem jest kot egipski
podobny? :wink:
Obrazek

Elenka poprzednie małe też zaczynała troche akceptować jak już podrosły i chciały się bawić
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie maja 31, 2015 11:28 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Gosiagosia pisze:Cześć witam Was serdecznie!
Spóźnione ale szczere sto i jeszcze więcej lat dla Kajusi. Koteczkom głaski przesyłam dla Fuksika całuski :201461 Obrazek
Obrazek

Obrazek

dziekujemy :1luvu:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie maja 31, 2015 11:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Jak mogłam pominąć urodzinki Kajusi, a pamiętałam :/ Wszystkiego najlepszego Słonko, żyj nam długo i zdrowo :)
Kotki cudne, Rudzia jak zwykle minkę ma wyborną, ona jest cudna z tymi minami :D Elenka i Tofik zawsze wyglądają normalnie jak koty a Rudzia zawsze wygląda pomysłowo - mistrzyni min niezadowolonych :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie maja 31, 2015 11:49 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

klaudiafj pisze:Jak mogłam pominąć urodzinki Kajusi, a pamiętałam :/ Wszystkiego najlepszego Słonko, żyj nam długo i zdrowo :)
Kotki cudne, Rudzia jak zwykle minkę ma wyborną, ona jest cudna z tymi minami :D Elenka i Tofik zawsze wyglądają normalnie jak koty a Rudzia zawsze wygląda pomysłowo - mistrzyni min niezadowolonych :D

gdyby mi się jeszcze udało zrobić jej miny na widok małego, to dopiero byście się uśmiały :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie maja 31, 2015 11:54 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Haha to się postaraj, choć jestem w stanie sobie to troszkę wyobrazić :D Ale Ci się trafiła ta Rudzia :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie maja 31, 2015 11:57 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

klaudiafj pisze:Haha to się postaraj, choć jestem w stanie sobie to troszkę wyobrazić :D Ale Ci się trafiła ta Rudzia :D

wyjątkowy egzemplarz :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

obraża sie też jak się ja bierze na ręce i głaszcze jak ona akurat nie ma ochoty :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie maja 31, 2015 11:57 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Wszystko nadrobiłam z czytaniem i oglądaniem fotek więc mogę teraz coś napisać :)
Zdjęcia piękne. Fuksik jest taki malusi i słodziutki. Pięknie się bawi i z psim wujciem integruje.
A Rudzia nie na darmo jest Prezesową - wystarczy jedno jej spojrzenie a Tofik wie gdzie jego miejscie :1luvu: Przekomicznie to wygląda.

A jak nasza Kajunia. Lepiej troszkę ??? Jejku choroby zwierzaków to cos strasznego. Nasz świat się do góry nogami wtedy wywraca :cry:

Pieknej niedzieli Mirko życzę :D Słoneczko jest ale wiaterek to dość chłodny niestety.
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Nie maja 31, 2015 14:44 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

MonikaMroz pisze:Wszystko nadrobiłam z czytaniem i oglądaniem fotek więc mogę teraz coś napisać :)
Zdjęcia piękne. Fuksik jest taki malusi i słodziutki. Pięknie się bawi i z psim wujciem integruje.
A Rudzia nie na darmo jest Prezesową - wystarczy jedno jej spojrzenie a Tofik wie gdzie jego miejscie :1luvu: Przekomicznie to wygląda.

A jak nasza Kajunia. Lepiej troszkę ??? Jejku choroby zwierzaków to cos strasznego. Nasz świat się do góry nogami wtedy wywraca :cry:

Pieknej niedzieli Mirko życzę :D Słoneczko jest ale wiaterek to dość chłodny niestety.

u nas pogoda ładna, byliśmy po obiedzie na spacerze z pieskami, Kaja już ładnie szła i nic jej nie było na szczęście :D
nie wiem co to było rano :(
ale wet przy ostatniej wizycie ostrzegał mnie, że mogą jej się nawet trafić omdlenia z powodu serca :(
Obrazek

mir.ka

Post » Nie maja 31, 2015 14:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Rudzia bijesz wszystkich na głowę z tymi minkami :lol: jesteś przy tym taka ładna :mrgreen:
Coś napyskowala do Tofika i ten ustąpił damie miejsca, biedny :lol: nie wygrasz z kobietami :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie maja 31, 2015 14:49 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Moli25 pisze:Rudzia bijesz wszystkich na głowę z tymi minkami :lol: jesteś przy tym taka ładna :mrgreen:
Coś napyskowala do Tofika i ten ustąpił damie miejsca, biedny :lol: nie wygrasz z kobietami :lol:

przecież Prezesowa słusznej wagi potrzebuje dużo miejsca :lol:
i niech małe jej nie podskakują bo walnie łapą :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie maja 31, 2015 14:53 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

nie napisałam Wam ,że Fuksik był dziś kotem wychodzącym :mrgreen:
jest ładnie, ciepło i wzięłam go na chwilę przed dom, widział ptaszki, nawet cukrówki go wystraszyły, bo przyleciały do pustego karmika i jak otworzyłam drzwi od domu to się wystraszyły i odfrunęły :)
Obrazek

mir.ka

Post » Nie maja 31, 2015 14:55 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Lubie takie pacanie łapkami :lol: to widzę królowa rządzi całym stadem :lol:
No b tak bo królowa może być tylko jedna :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie maja 31, 2015 14:59 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Moli25 pisze:Lubie takie pacanie łapkami :lol: to widzę królowa rządzi całym stadem :lol:

najstarsza, największa i była pierwsza, to musi być najważniejsza :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie maja 31, 2015 15:02 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:
Moli25 pisze:Lubie takie pacanie łapkami :lol: to widzę królowa rządzi całym stadem :lol:

najstarsza, największa i była pierwsza, to musi być najważniejsza :lol:

Dokładnie tak :D To jak u mnie Mili. Ona zawsze wszystko dostaje pierwsza zeby nie czuła sie gorsza i mniej kochana niż Amy :D
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

[poprzednia][następna]