Spóźnione ale szczere sto i jeszcze więcej lat dla Kajusi. Koteczkom głaski przesyłam dla Fuksika całuski

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Jak mogłam pominąć urodzinki Kajusi, a pamiętałam :/ Wszystkiego najlepszego Słonko, żyj nam długo i zdrowo![]()
Kotki cudne, Rudzia jak zwykle minkę ma wyborną, ona jest cudna z tymi minamiElenka i Tofik zawsze wyglądają normalnie jak koty a Rudzia zawsze wygląda pomysłowo - mistrzyni min niezadowolonych
klaudiafj pisze:Haha to się postaraj, choć jestem w stanie sobie to troszkę wyobrazićAle Ci się trafiła ta Rudzia
MonikaMroz pisze:Wszystko nadrobiłam z czytaniem i oglądaniem fotek więc mogę teraz coś napisać
Zdjęcia piękne. Fuksik jest taki malusi i słodziutki. Pięknie się bawi i z psim wujciem integruje.
A Rudzia nie na darmo jest Prezesową - wystarczy jedno jej spojrzenie a Tofik wie gdzie jego miejsciePrzekomicznie to wygląda.
A jak nasza Kajunia. Lepiej troszkę ??? Jejku choroby zwierzaków to cos strasznego. Nasz świat się do góry nogami wtedy wywraca![]()
Pieknej niedzieli Mirko życzęSłoneczko jest ale wiaterek to dość chłodny niestety.
Moli25 pisze:Rudzia bijesz wszystkich na głowę z tymi minkamijesteś przy tym taka ładna
![]()
Coś napyskowala do Tofika i ten ustąpił damie miejsca, biednynie wygrasz z kobietami
Moli25 pisze:Lubie takie pacanie łapkamito widzę królowa rządzi całym stadem
![]()
No b tak bo królowa może być tylko jedna
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Lubie takie pacanie łapkamito widzę królowa rządzi całym stadem
![]()
No b tak bo królowa może być tylko jedna
najstarsza, największa i była pierwsza, to musi być najważniejsza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], januszek, Silverblue, Zosia007 i 12 gości