Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Oj tak![]()
Albo nie ma tego , co chcę . Ale jest jak juz nie mam kasy . Albo cena nie jest współmierna do jakosci
barbarados pisze:Oj tak![]()
Albo nie ma tego , co chcę . Ale jest jak juz nie mam kasy . Albo cena nie jest współmierna do jakosci
Ty$ka pisze:Buty... błagam, nic nie mówcie. Nie dość, że kajaki (r. 40,5) to jeszcze stopa szeroka! A kysz, nie ma dla mnie butów, muszę w męskich chodzić
MaryLux pisze:Ty$ka pisze:Buty... błagam, nic nie mówcie. Nie dość, że kajaki (r. 40,5) to jeszcze stopa szeroka! A kysz, nie ma dla mnie butów, muszę w męskich chodzić
Dla mnie też nie ma, chyba że w dziecięcym kupię
MaryLux pisze:Ty$ka pisze:Buty... błagam, nic nie mówcie. Nie dość, że kajaki (r. 40,5) to jeszcze stopa szeroka! A kysz, nie ma dla mnie butów, muszę w męskich chodzić
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Ty$ka pisze:Buty... błagam, nic nie mówcie. Nie dość, że kajaki (r. 40,5) to jeszcze stopa szeroka! A kysz, nie ma dla mnie butów, muszę w męskich chodzić
Mamy ten sam problem... Chociaż nie, w dziecięcym też nie zawsze jest 36. W damskim byyyywa... jedna para!Którą ktoś kupi przede mną
Wrrrrrr...
Ty$ka pisze:MaryLux pisze:Ty$ka pisze:Buty... błagam, nic nie mówcie. Nie dość, że kajaki (r. 40,5) to jeszcze stopa szeroka! A kysz, nie ma dla mnie butów, muszę w męskich chodzić
Za mała stop - źle.
Za duża - też.
Chcesz kawałek mojej stopy? Mogą obciąć i Ci wysłać pocztą
MaryLux pisze:Ty$ka pisze:MaryLux pisze:Ty$ka pisze:Buty... błagam, nic nie mówcie. Nie dość, że kajaki (r. 40,5) to jeszcze stopa szeroka! A kysz, nie ma dla mnie butów, muszę w męskich chodzić
Za mała stop - źle.
Za duża - też.
Chcesz kawałek mojej stopy? Mogą obciąć i Ci wysłać pocztą
Poczekajmy, aż się na studia dostaniesz. Oprowadzę Cię po Trzebnicy i przy okazji to załatwimy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 43 gości