Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Hej Śliczna LolusiuNo prosisz się o wycałowanie tego ślicznego lepka :**** Wszystkiego najlepszego Dziewczynki
klaudiafj pisze:OjjTo jak Kitusia, umiem to sobie wyobrazić, przecinek prawda? Ale nie martw się - już gorzej nie będzie, a będzie tylko lepiej
gatiko pisze:Moja kiziulina też chudzinka. Ale najgorzej było( przez prawie miesiąc), jak nagle zaczęła chudnąć i na dodatek miała sierść bardzo brzydką. Dotykałam ją i płakałam, patrzyłam na nią i płakałam... To było straszne, Nie wiem dlaczego tak się stało. karmiłam na siłę, strzykawką,przez to teraz , nie pozwala ( kotek też nie, bo jego też karmiłam).
sistersy25 pisze:Kochana wiem o co chodzito najgorszy widok dla nas, prawda? A że strzykawką tez nasze futrzaki potem trauma mają
Rudka karmiłam przez tydzień, do tej pory na widok ucieka, natomiast Lolita mimo karmienia strzykawką na sam jej widok biegnie i czeka aż jej coś w niej podam
![]()
Kochana najlepszego z okazji Dnia Kobiet
gatiko pisze:Pewnie, nie czekaj. lepiej dzionek wcześniej i spokój . A jak ona się czuje, zachowuje ?
Może tam nic się nie dzieje,a widzisz "tak", bo jesteś przewrażliwiona ? (jak np ja...)
gatiko pisze:Aa, no to może ma od tego napinania sie. Zyłka poszła i krew jest. Pewnie nie dużo,ale jak napisałaś, to ja od razu ujrzałam nie wiem co ;-p
Hmm...no to jak się dzieje przy ranie cos, to ja pewnie już dawno bym coś robiła, bo z nerwów by mnie to wykończyło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 42 gości