Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Femka pisze:MariaD pisze:Po tym jak mnie na wyjeździe z rozkopanej Łodzi potraktowałaś zadymką śnieżną, to ja rozważam zakup jakiegoś narzędzia odwetowego np. pancerfausta.
http://zooart.com.pl/product-pol-136-Dr ... o_spo=true
zadymką śnieżną dostałaś albowiem przeczułam, że obiecanego linka nie dostanęPoza tym odmówiłaś pomocy przy podprowadzeniu rudego cudeńka, które głaskałam. A bardzo by mi pasował do Menela
Zacytuję by nie umknęlo,że Femce brakuje rudego kotka- miau pomoże,bo może
jaaana pisze:Anulka, dobrze zrobiłaś, szukamy rudzielca dla Femki
Femka pisze:jaaana pisze:Anulka, dobrze zrobiłaś, szukamy rudzielca dla Femki
ja chciałam tylko tamtego kotka. Albowiem był bardzo grzeczny, miał mięciutkie futerko i dawał się przytulać bez protestów. Żadnego innego sierściucha pod dach nie wpuszczę![]()
EDIT: MariaD, preparat zamówiłam, dziękuję. I teraz pozostaje modły odprawiać, żeby podziałał.
MariaD pisze:Jakbym dała podprowadzić rudego, tobym musiała wyprowadzić się w nieznanym kierunku, zmienić nazwisko i zatrzeć za sobą ślady, bo jego właściciel by za mną listy gończe rozesłał z duża nagrodą. Nie rajcuje mnie oglądanie swojej twarzy na każdym płocie z napisem: Most wanted.
nie żartuj nawet w ten sposób, normalnie nie żartuj, bo stąpasz po cienkim lodziejaaana pisze:Femka pisze:jaaana pisze:Anulka, dobrze zrobiłaś, szukamy rudzielca dla Femki
ja chciałam tylko tamtego kotka. Albowiem był bardzo grzeczny, miał mięciutkie futerko i dawał się przytulać bez protestów. Żadnego innego sierściucha pod dach nie wpuszczę![]()
EDIT: MariaD, preparat zamówiłam, dziękuję. I teraz pozostaje modły odprawiać, żeby podziałał.
Nie ma problemu, znajdzie się parę.
To nie są wielkie wymagania.
MariaD pisze:Piłeczki ping-pongowe! Na drewnianej podłodze zapewniają niezapomniane wrażenia akustyczne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 23 gości