Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 22, 2014 11:15 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Sihaja pisze:
Ewa L. pisze:Inna pani miała pretensję do koleżanki że nie może znaleźć jakiejś kawy a zawsze tu była bo jak było społem to ona wiedziała gdzie co jest i z zamkniętymi oczami znajdowała co potrzebuje. Problem w tym że społem już nie ma a jest stokrotka czyli zupełnie inny sklep. Już jej współczuję jak się zmieni planogram towarów bo biedna znów się nie odnajdzie w sklepie.

O jak ja nie znoszę przestawianek w sklepie. Mam swój sklep, od lat chodziłam, mogłam z zamkniętymi oczami iść wiedziałam gdzie co jest. Wchodziłam, leciałam do dodpowiedniej półki raz-dwa i po zakupach. W sierpniu całkowicie wszystko poprzestawiali. Do dziś się gubię...

Też się zastanawiałam zawsze po co robia zmiany tego planogramu ustawienia towarów. Tylko chyba po to żeby wprowadzić zamieszanie. Bo tak naprawdę ciągle jest ten sam towar tylko leży w innym miejscu.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro paź 22, 2014 11:20 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:
Sihaja pisze:
Ewa L. pisze:Inna pani miała pretensję do koleżanki że nie może znaleźć jakiejś kawy a zawsze tu była bo jak było społem to ona wiedziała gdzie co jest i z zamkniętymi oczami znajdowała co potrzebuje. Problem w tym że społem już nie ma a jest stokrotka czyli zupełnie inny sklep. Już jej współczuję jak się zmieni planogram towarów bo biedna znów się nie odnajdzie w sklepie.

O jak ja nie znoszę przestawianek w sklepie. Mam swój sklep, od lat chodziłam, mogłam z zamkniętymi oczami iść wiedziałam gdzie co jest. Wchodziłam, leciałam do dodpowiedniej półki raz-dwa i po zakupach. W sierpniu całkowicie wszystko poprzestawiali. Do dziś się gubię...

Też się zastanawiałam zawsze po co robia zmiany tego planogramu ustawienia towarów. Tylko chyba po to żeby wprowadzić zamieszanie. Bo tak naprawdę ciągle jest ten sam towar tylko leży w innym miejscu.

A po to, żebym ja szukając towaru który chcę kupić przeszła się po całym sklepie - a nuż mi coś innego jeszcze w oko wpadnie i kupię więcej niż planowałam...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro paź 22, 2014 11:23 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Sihaja pisze:
Ewa L. pisze:
Sihaja pisze:

A po to, żebym ja szukając towaru który chcę kupić przeszła się po całym sklepie - a nuż mi coś innego jeszcze w oko wpadnie i kupię więcej niż planowałam...

No tak - masz rację. Tego nie wzięłam pod uwagę.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 11:28 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

tylko ,że to kompletna bzdura, jak dla mnie, idę do sklepu po konkretne rzeczy i reszta mnie nie obchodzi, a te co potrzebują chciałabym szynko kupić a nie łazić za nimi po sklepie :evil:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro paź 22, 2014 11:32 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

mir.ka pisze:tylko ,że to kompletna bzdura, jak dla mnie, idę do sklepu po konkretne rzeczy i reszta mnie nie obchodzi, a te co potrzebują chciałabym szynko kupić a nie łazić za nimi po sklepie :evil:

Ja też tak wolę. Ale niestety menegerzy i inni magicy mają swoją filozofię...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro paź 22, 2014 11:32 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

mir.ka pisze:tylko ,że to kompletna bzdura, jak dla mnie, idę do sklepu po konkretne rzeczy i reszta mnie nie obchodzi, a te co potrzebują chciałabym szynko kupić a nie łazić za nimi po sklepie :evil:

Wszystko jest do du.....y.
Przez te cholerne markety wszystko się rozjechało a człowieka traktują jak darmową siłę roboczą. Tylko że po kilku latach pracy człowiek jest tak wyeksplatowany że nie ma siły na nic.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 11:38 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

to weźcie się za ten swój sklep będziecie zaopatrywać miau :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro paź 22, 2014 11:40 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

mir.ka pisze:to weźcie się za ten swój sklep będziecie zaopatrywać miau :wink:

Naprawdę jakbym miała trochę wolnej gotówki to chętnie zainwestowałabym w założenie sklepu zoologicznego.
Byłaby to praca dająca satysfakcję i zadowolenie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 11:46 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:

Naprawdę jakbym miała trochę wolnej gotówki to chętnie zainwestowałabym w założenie sklepu zoologicznego.

dlatego trzeba poszukać jakichś form dofinansowania, albo w UP, ale to pewnie po nowym roku, teraz mogą już nie mieć środków, albo z jakichś funduszy europejskich

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Śro paź 22, 2014 11:48 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

mag828 pisze:
Ewa L. pisze:

dlatego trzeba poszukać jakichś form dofinansowania, albo w UP, ale to pewnie po nowym roku, teraz mogą już nie mieć środków, albo z jakichś funduszy europejskich

Szybciej fundusze bo w UP musisz być zarejstrowana.
A j jeszcze mają wymagania np. w pierwszej kolejności rozpatrują wnioski osób + 45 i - 25 lat. Pozostali mają marne szanse. Tak było 3 lata temu.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 11:53 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Idę się szykować do roboty :( Dziś idę teoretycznie na 9.5 godz czyli do 23 ale mam wątpliwości czy po 23 będę już w domu.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 12:03 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:Idę się szykować do roboty :( Dziś idę teoretycznie na 9.5 godz czyli do 23 ale mam wątpliwości czy po 23 będę już w domu.

chociaż dobrze, że masz blisko, o takiej porze wracać trochę nieprzyjemnie...

mag828

Post » Śro paź 22, 2014 12:05 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:
Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:
Może weekendzik masz wolny ?

W sobotę chyba będę szła popracować,nie wiem do końća jak to będzie,bo J chciał do rodziny jechać,dać im bilety na listopadowy koncert ,na który się wybieramy i nie wiem kiedy łun będzie chciał jechać,czy w sobotę czy w niedzielę,no i kiedy tamci będą chcieli
Dzisiaj przegadamy sprawę,ale nie powiem,reset mi potrzebny jak dawno :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja mam sobotę i niedzielę wolną ( chyba że znów coś się zmieni ).
10 listopada mam imprezę integracyjną całonocną i trzeba było się zapisać. Szczerze to nie jestem pewna czy mam ochote się z nimi integrować a 10 wieczorem zawsze może mnie złapać migrena i nikt mnie nie zmusi do wziecia udziału w tej imprezie.

znowu siem bez mnie umawiajom... siem obraże chiba :twisted:

mag828

Post » Śro paź 22, 2014 12:09 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

mag828 pisze:
Ewa L. pisze:
Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:
Może weekendzik masz wolny ?

W sobotę chyba będę szła popracować,nie wiem do końća jak to będzie,bo J chciał do rodziny jechać,dać im bilety na listopadowy koncert ,na który się wybieramy i nie wiem kiedy łun będzie chciał jechać,czy w sobotę czy w niedzielę,no i kiedy tamci będą chcieli
Dzisiaj przegadamy sprawę,ale nie powiem,reset mi potrzebny jak dawno :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja mam sobotę i niedzielę wolną ( chyba że znów coś się zmieni ).
10 listopada mam imprezę integracyjną całonocną i trzeba było się zapisać. Szczerze to nie jestem pewna czy mam ochote się z nimi integrować a 10 wieczorem zawsze może mnie złapać migrena i nikt mnie nie zmusi do wziecia udziału w tej imprezie.

znowu siem bez mnie umawiajom... siem obraże chiba :twisted:

Wcale że nie. Pisałam że weekend mam wolny jeśli mi nic nie popitolom z grafikiem. Jeden dzień muszę poświęcić tacie bo obiecałam mu że zrobie mu przegląd w papierach ale drugi dzień mam wolny. Jakby coś zapraszam.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 12:10 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

mag828 pisze:
Ewa L. pisze:Idę się szykować do roboty :( Dziś idę teoretycznie na 9.5 godz czyli do 23 ale mam wątpliwości czy po 23 będę już w domu.

chociaż dobrze, że masz blisko, o takiej porze wracać trochę nieprzyjemnie...

Przekichane ma dziewczyna co na Kaczeńcowej mieszka bo 22.15 ma ostatnie 96 bo reszta na zajezdnie zjerzdza.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]