Duża idzie do pracy, a ja ukradłam korek z butelki i bawiłam się - Duża mówi, że jak kociak

I wcale nie jestem gruba
Nowa jest gruba! i wcale od czarnego nie jest szczuplejsza

Principessa
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bagheera pisze:Intestinal za tłusty? To może od intestinalaTak jakoś podejrzewałam, że od dobrego jedzenia, na dodatek ten intestinal trzeba Burej z pyska wyrywać, bo oczywiście grubas uwielbia.
MalgWroclaw pisze:Przyznam Wam się![]()
dzisiaj leżałam sobie na miejscówce koło drzwi do naszego mieszkania
(tu pod podłogą musi być jakaś rura ciepłownicza, bo podłoga jest ciepła i miejsce koło drzwi zawsze zimą jest ulubione przez kotki)
duża przyszła, głaskała mnie, a ja nadstawiałam bródkę i mruczałam![]()
duża była szczęśliwa.
Duża się martwi, deszcz pada i jest okropnie na dworze
Fasolka
A ja poczekałam, aż duża przyjdzie i poszłam do kuwety, zrobiłam bardzo ładną kupę.
Pralcia
MalgWroclaw pisze:dużo zła robią ludzie, ale wciąż potrafią zrobić coś jeszcze gorszego, niż do tej pory.
Co za potwór
https://www.facebook.com/events/3166191 ... er_invited
Olga Tokarczuk w "Księgach Jakubowych" wspomniała Hieronima Floriana Radziwiłła (był miłośnikiem teatru i opery, uważam, że jego towarzystwo w tych upodobaniach obraża innych ludzi). Żył w XVIII wieku, a od tego czasu, w szukaniu możliwości dręczenia zwierząt, niewiele się zmieniło – jak się okazuje.
Ów Radziwiłł opisał w pamiętnikach, jak to, przygotowując się do polowań, przywiązywał koty do dzików, żeby „było bardziej zabawnie”. Coś się zmieniło na lepsze w świadomości wielu? Niewiele.
Patmol pisze: a mnie nikt nie chwali za jedzenie![]()
wczoraj bardzo ładnie i szybciutko zjadłam surowego kurczaka z kośćmi , trochę surowego gulaszu wołowego (bardzo mało dostałam, a Caillou mi swojego nie zostawiła -tylko sama zjadła
) i gotowane warzywa
i nie dość że mnie nikt nie pochwalił -to nie dostałam dokładki, chociaz waliłam w miskę bardzo porządnie![]()
Sweetie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 14 gości