kuba.kaczor13 pisze:o , i tu się nowy wątek kroi ....![]()
![]()
![]()
I to jak sie kroi
Moderator: Estraven
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:o , i tu się nowy wątek kroi ....![]()
![]()
![]()
Ale dzisiaj się nie skroi
barbarados pisze:MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:o , i tu się nowy wątek kroi ....![]()
![]()
![]()
Ale dzisiaj się nie skroi
Dlaczego ?
kuba.kaczor13 pisze:kotka o fascynujących zielonych oczach . Chciałbym kiedyś taką mieć . Może jak syn się usamodzielni to u nas zawita trzeci kot .ot , marzenie

kuba.kaczor13 pisze:Zaraz okropniki przyjdą i dokończą dzieła . Dziś zamordują Wasz wątek
MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:Zaraz okropniki przyjdą i dokończą dzieła . Dziś zamordują Wasz wątek
Nie jestem pewna, czy przyjdą.
kuba.kaczor13 pisze:MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:Zaraz okropniki przyjdą i dokończą dzieła . Dziś zamordują Wasz wątek
myślisz że wystraszyłaś wszystkich ?
MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:kotka o fascynujących zielonych oczach . Chciałbym kiedyś taką mieć . Może jak syn się usamodzielni to u nas zawita trzeci kot .ot , marzenie
A ja kiedyś chciałam rudą.
MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:Zaraz okropniki przyjdą i dokończą dzieła . Dziś zamordują Wasz wątek
myślisz że wystraszyłaś wszystkich ?
Nie. Nie myślę. Jestem pewna.
mag828 pisze:MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:kotka o fascynujących zielonych oczach . Chciałbym kiedyś taką mieć . Może jak syn się usamodzielni to u nas zawita trzeci kot .ot , marzenie
A ja kiedyś chciałam rudą.
ja zawsze chciałam czarną
no to mam dwie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości