Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 21, 2015 12:56 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

Witaj Zuziu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kropeczka wymiata :mrgreen:
Kibicka pełnym pysiem :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Żuczek chce całusów tylko od jednej Ciotki ? Jak to tak to.... ode mnie też dostanie, a co :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Sob lut 21, 2015 17:06 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

mir.ka pisze:Obrazek

jaka zaciekawiona :) , koty lubią mecze bo duzo się rusza na ekranie :)

Obrazek
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
co za poza, aż się nie chce wierzyć, że tak jej wygodnie

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ale poza :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob lut 21, 2015 18:55 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

AnnAArczyK pisze:[/url]Obrazek
Obrazek

ona już patrzeć nie mogła jak nasi przegrywają :ryk: :ryk: :ryk:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Sob lut 21, 2015 19:28 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

AnnAArczyK pisze:I Żuczuś oczekujący na buziaki od pewnej Damy :wink:
Obrazek

Ode mnie! Ja to wiem! :D
Żuczusiątko moje kochane, Ciocia kocha i buzia w ten przesłodki pysio :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob lut 21, 2015 20:12 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

isabell36 pisze:
Obrazek

Bo ona jest wybitną znafffczynią piłki nożnej więc jej zachowanie adekwatne do wyników :wink: :ryk:

Caragh pisze:
Obrazek

Żuczusiątko moje kochane, Ciocia kocha i buzia w ten przesłodki pysio :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No właśnie :ryk:
Chociaż pychol od zabawy z piłeczką zaśliniony aż po oczy, to warto całować, oj warto :mrgreen:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Sob lut 21, 2015 21:11 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

jasia.stargard2 pisze:Świetne zdjęcia. :ryk: :ryk: :ryk:

Zdjęcia, jak zdjęcia Jasiu, ale ta pozująca do nich :ryk:

Miraclle pisze:Witaj Zuziu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kropeczka wymiata :mrgreen:
Kibicka pełnym pysiem :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Żuczek chce całusów tylko od jednej Ciotki ? Jak to tak to.... ode mnie też dostanie, a co :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Żuczek skwapliwie przyjmuje wszystkie całuski Basieńko, od Ciebie też dał się wycałować a jakże... :1luvu:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Sob lut 21, 2015 21:18 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

Wiesz Zuzieńko że ja kiedyś psiarą byłam :mrgreen:
W domu jak z rodzicami jeszcze mieszkałam to były pieski. Trzy. I mimo że odeszły za TM to nadal mam je w pamięci i sercu, na zawsze.
I wtedy myślałam że koty to takie nierozumne istotki. A psy są najmądrzejsze. Co więcej mówiłam że nie lubię kotów :roll: moje koleżanki miały koty a ja uparcie psiara.
Ale teraz sama nie mogę wyjść z podziwu nad mądrością kotów. Bo je poznałam, ich psychikę, ich zachowania.
Ale jedno łączy je z psami. Tak samo kochają, bezwarunkowo.
I mam nadzieję że kiedyś znowu będę miała psiaka.
Nie wyobrażam sobie życia bez psiaków i kociaków. Nie wyobrażam.
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob lut 21, 2015 21:28 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

AnnAArczyK pisze:No właśnie :ryk:
Chociaż pychol od zabawy z piłeczką zaśliniony aż po oczy, to warto całować, oj warto :mrgreen:

W końcu to Jamnisiowy pyś :1luvu:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob lut 21, 2015 22:15 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

isabell36 pisze:
Obrazek

O matko i córko :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
dawno się tak nie śmiałam przy zdjęciu kotka :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie lut 22, 2015 10:17 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

Caragh pisze:
Obrazek

Chociaż pychol od zabawy z piłeczką zaśliniony aż po oczy, to warto całować, oj warto :mrgreen:[/quote]

bo w podziękowaniu dostanie się od niego zaślinione całuski, mokrym jęzorkiem :D
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lut 23, 2015 11:07 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

agusialublin pisze:Wiesz Zuzieńko że ja kiedyś psiarą byłam :mrgreen:
W domu jak z rodzicami jeszcze mieszkałam to były pieski. Trzy. I mimo że odeszły za TM to nadal mam je w pamięci i sercu, na zawsze.
I wtedy myślałam że koty to takie nierozumne istotki. A psy są najmądrzejsze. Co więcej mówiłam że nie lubię kotów :roll: moje koleżanki miały koty a ja uparcie psiara.
Ale teraz sama nie mogę wyjść z podziwu nad mądrością kotów. Bo je poznałam, ich psychikę, ich zachowania.
Ale jedno łączy je z psami. Tak samo kochają, bezwarunkowo.
I mam nadzieję że kiedyś znowu będę miała psiaka.
Nie wyobrażam sobie życia bez psiaków i kociaków. Nie wyobrażam.

A ja jestem chyba bardziej kociara :mrgreen: ale psiaki mi towarzyszą od dziecka, moja Mama wolała piesy więc było w domu sprawiedliwie, były i psy i koty :D W życiu dorosłym też miałam zawsze parę dyżurną składającą się z futra i szczekacza, ale od kiedy zamieszkaliśmy w domu z ogrodem ten stan ulegał zmianom:)))
Caragh pisze:
AnnAArczyK pisze:No właśnie :ryk:

W końcu to Jamnisiowy pyś :1luvu:

I o dziwo! Zawsze z wyjątkowo czyściutkimi ząbkami :D
Moli25 pisze:
isabell36 pisze:
Obrazek

O matko i córko :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
dawno się tak nie śmiałam przy zdjęciu kotka :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Moli, zapraszamy częściej to się przekonasz, że ta pozycja nie jedyna w wykonaniu naszej Kropencji :mrgreen:
Bo ona wyjątkowa kocica jest :mrgreen:
[quote+"AnnAArczyK"]
Caragh pisze:
Obrazek

Chociaż pychol od zabawy z piłeczką zaśliniony aż po oczy, to warto całować, oj warto :mrgreen: [/quote]
mir.ka pisze:
Caragh pisze:
Obrazek

Żuczusiątko moje kochane, Ciocia kocha i buzia w ten przesłodki pysio :1luvu: :1luvu: :1luvu:[/quot]

bo w podziękowaniu dostanie się od niego zaślinione całuski, mokrym jęzorkiem :D

Miruś:)
Jak się nie zdąży uciec :D

A mnie wczoraj o mało nie spotkało takie cóś :mrgreen:
Obrazek
Wczoraj wieczorem Rambuś nie chciał przyjść do chałupki więc małż czekał na niego pod tarasem, bo pan kot polował:) Złapał mysz i gdy zobaczył, że chłopina na niego czeka ominął go i wpadł ze zdobyczą do domu na górę prosto do mnie do łóżka :twisted:
Bo kocio jest bardzo łowny! Gdyby ktoś miał ogromne kłopoty z gryzoniami to Cudaczek jest w tym fachu nie do pokonania:)
Na szczeście u nas nigdy nie było myszy, ale to dla kota nie problem, biega na pole sąsiada:)))
I znosi do domu....
I mam jeszcze pytanie do fachowców w dziedzinie kociej diety. Czy ryby ozdobne z oczka są jadalne?
Niestety, Rambuś oprócz myszy poluje również na ryby i je zżera...
Nie wiem dlaczego, ale gdy kupujemy ryby od rybaków albo jedziemy po pstrągi do "pstrągarni" nasze koty ich nie jedzą (ja też nie lubię rybek), ale ryby ze stawu dla Rambka to rarytas....
Właśnie mąż przedwczoraj odganiał łobuza od oczka, ale się nie udało uratować kolejnej, on nieomal w biegu wyciąga te "złote rybki " :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pon lut 23, 2015 11:45 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

hej Zuzieńko :1luvu: z przecudowną Kropencją :1luvu: :1luvu:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pon lut 23, 2015 11:52 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

ale masz łownego kota :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
tylko się cieszyć, gryzonie chyba też o tym wiedzą i dlatego ich u Was nie ma
nie znam się na ozdobnych rybach więc ci nic nie podpowiem, moje koty rybki lubią ale nie surowe tylko pieczone
Ostatnio edytowano Wto lut 24, 2015 10:40 przez mir.ka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lut 23, 2015 11:55 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

Biedne myszki i rybki
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

[poprzednia][następna]