Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:No to superMasz albo qńskie zdrowie albo wiedzę tajemną
Gratulacje
bulba pisze:Witajcie Kochane piąteczkowo![]()
![]()
Iriska to taka filigranowa panienkaJa mam w domu tłuściochy
Caragh pisze:Ale się wnerwiłamPatrzcie, co dostała fundacja na maila (na fb wkleili):
"Szanowni Państwo,
Chcielibyśmy zaprosić Państwa fundację do współpracy, która powinna przysporzyć środków do prowadzenia Państwa chwalebnej działalności.
Jesteśmy częścią europejskiego konsorcjum logistycznego i właśnie z naszą działalnością wchodzimy do Polski.
Współpraca z Państwa Schroniskiem polegałaby na pozyskiwaniu przez Exotic Meat Poland zwierząt i transportowaniu ich do krajów Europy Zachodniej i Dalekiego Wschodu.
Nasza oferta zakłada, że za każdego pozyskanego od Państwa psa zapłacilibyśmy 10 zł/kg w przypadku zwierzęcia, które ma poniżej 1,5 roku lub 6,50 zł/kg w przypadku zwierząt starszych.
Bylibyśmy również zainteresowani kotami, za które proponujemy 12 zł/kg w przypadku zwierząt mających poniżej 1,5 roku lub 8 zł/kg za zwierzęta starsze.
Sądzimy, że miesięcznie moglibyśmy odbierać od Państwa 40 – 50 sztuk.
Jedynymi warunkami, które musiałyby spełniać zwierzęta są zdrowie (świadectwo weterynaryjne) i higiena."
![]()
![]()
![]()
![]()
Sihaja pisze:Dzień dobry.
Choruję. Jednak mnie zmogło. Zaglądam tu dziś na chwilkę, bo dopiero znalazłam ciutek siły, dziś gorączka mniejsza, ale zaraz wracam do łóżka.... Mam nadzieję, że tu wszyscy zdrowi - nie mam siły przeczytać wszystkich zaległych stron.... Trzymcie się z dala od choróbsk wszelkich!
agusialublin pisze:Cześć Bożenki![]()
kurcze, kolor mi zszedł z włosówale pal licho, grunt że mam już super farbę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 46 gości