uprzejmie informujemy, że nasze super poidełko zostało wysłane dzisiaj o 7.03 superekspresem gulden line prosto na Pani adres kurier został poinstruowany i odpowiednio gabarytowo dobrany NA PEWNO dostarczy poidełko dziękujemy za miła i owocną współpracę ma Pani jeszcze u nas gratisowego kota -prawdopodobnie zostanie jednak wysłany dopiero jutro czy życzy sobie Pani do niego gratisowy karton? czy wysłać luzem?
gratisowego kotka proszę przekazać na szczytny cel charytatywny ja już mam dwa kotki, chętnie się podzielę z potrzebującymi
co do poidełka, chyba nastąpiło nieporozumienie - kurier zabierze je do państwa z powrotem, szkoda, że poniesiecie państwo tyle kosztów (przesyłka w obie strony)
jako WKAP nie posiadamy regonu ani nipu i nie możemy przekazywać, zgodnie z prawem, wartości niematerialnych na cele charytatywne Przekażemy kotka Pani - a Pani może oczywiscie przekazać go dalej na cel charytatywny
pozytywka pisze:zkoda, że poniesiecie państwo tyle kosztów (przesyłka w obie strony
mamy odpowiednie porozumienia cywilne i bardzo wysoką, ok 99,99 % , ściągalność naszych roszczeń
no niestety, ja właśnie wyjeżdżam na ferie z dziećmi i kotami, więc kurier odbije się od drzwi lepiej zadzwoń do niego, żeby od razu wiózł ładunek na kociarnię
Okrutna - nawet tak nie żartuj, bo pozytywka dostanie zawału. Ona biedna przez problemy z piciem i sikaniem u Lokiego lada chwila fiksum-dyrdum dostanie .