Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izka53 pisze:tytuł pochodzi z dawnych czasów. Mam troche fotek, dziś, zdopingowana przez Mirkę pstryknęłam tez trochę kwiatków. Ale czasu chronicznie brakuje. Jutro znów pobudka o 3:45, powrót do domu po 19.
Czasu wystarcza na poczytanie , wpisanie się tu i ówdzie.
izka53 pisze:Miruś - w każdym tyg dwa-trzy dni pracuję po !2 godz, czyli poza domem 15, pozostałe dni po 8. domowe zaległości ciężko nadrobić. Dziś trochę porobiłam w ogródku, ale i tak za mało, bo czasu zabrakło. Hiacynty kwitną
izka53 pisze:przyzwyczajona jestem, ale z wiekiem coraz gorzej znoszę - zwłaszcza to wstawanie.![]()
Ja mam jednego zonkila
izka53 pisze:trzy lata temu kupiłam chyba 30 cebul - żadna nie wyrosła. Listków mam sporo, ale kwiat jeden, drugi chyba się szykuje. Zniknęło całe poletko fiołków
izka53 pisze:jak robiłam dziś porządki, to wyrzuciłam całe mnóstwo pustych kłaczy - kwitnie tylko kilka sztuk, w zupełnie iinym miejscu.
Qrczę , muszę się kłaść, a Gucio jeszcze nie wrócił
izka53 pisze:zadupie totalne, teraz jeszcze kanalizę kładli, więc wszystko rozryte.
Wrócił, hrabia jeden, krokiem niespiesznym, z obrazą na ryjku, czego sie drę. A ja świeżo po chorobie, po kapieli, w samej koszulce.
Pa, Miruś![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Sigrid i 14 gości